Özel trende özel kahvaltı

Van Kahvaltısı'nın popüler adresi Sütçü Kenan, önemli bir organizasyona daha imza attı. Almanya'nın önemli işadamlarının özel tasarladığı bir trende Türk işadamlarının da içerisinde bulunduğu yaklaşık 80 işadamına Van Kahvaltı

VAN 17.10.2014 17:52:57 0
Özel trende özel kahvaltı
Tarih: 01.01.0001 00:00
             Alman işadamlarının özel olarak tasarladığı, hem seyahat, hem iş görüşmelerinin yapıldığı özel yapımlı tören, Türkiye üzerinden İran'a geçti. Torne şeklinde düzenlenen seyahatte Alman işadamları, Türk işadamları ile birlikte, trende Van Kahvaltısı yaparak bu önemli lezzeti tatma imkanı buldu. Elazığ'da başlayan kahvaltı ikramı Bingöl'de son bulurken, yapılan ikramdan, hizmetten ve lezzetten oldukça memnun kalan işadamları, İran'da yapacakları iş görüşmeleri sonrası dönüş güzergahında tekrar Van Kahvaltısı yapmak istediklerini ifade ettiler.

              Organizasyon firması ile etkinlik öncesi sürekli irtibat halinde olduklarını belirten Sütçü Kenan, Almanya'nın önemli işadamlarından uluşan heyetin özellikle Türkiye'de Van Kahvaltısı yapmak istediklerini belirterek, böylesi önemli bir organizasyonda yer almak ve Van Kahvaltısı ikramında bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

            Hareket halindeki özel yapımlı trenin özel mutfağında hazırladıkları Van Kahvaltısı'nı işadamlarına ikram ettiklerini belirten Sütçü Kenan, "Elazığ'da başlayan kahvaltı ikramımız Bingöl'de bitti. 12 Alman işadamının yanı sıra Türkiye'den de iş görüşmesine ve seyahate katılan yaklaşık 80 kişiye Van Kahvaltısı'nı ikram ettik. Kahvaltı talebi bize sunulduğunda gayet olumlu karşıladık. Bizim için de farklı bir organizasyon oldu. Kahvaltı konseptimizi en iyi şekilde hazırlayarak sunumlarımızı gerçekleştirdik. Gayet memnun kaldılar. Alman işadamları tattıkları bu güzel lezzeti gittikleri her yerde anlatacaklarını ifade ettiler" şeklinde konuştu.  

Bölge: Fehmi Tekdur