Özel Diş Polikliniği Törenle Hizmete Açıldı

Van'da, Özel Van Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

VAN 6.09.2013 16:48:00 0
Özel Diş Polikliniği Törenle Hizmete Açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'da, Özel Van Dünya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Diş polikliniğin kurdelesini kesen İl Emniyet Müdürü Ümüt Yurdakul, böyle nezih bir tesisi Van'a kazandırdıkları için genç girişimcileri tebrik ederek, tesisin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Daha sonra açılışa katılan Van Valisi Aydın Nezih Doğan ise, büyük bir deprem yaşayan Van'da böylesi büyük ve güzel tesislerin açılışından mutluluk duyduğunu belirtti.

Herhangi bir proje ve destek almadan tamamen yerli yatırımlarla polikliniği hizmete açtıklarını belirten Dünya Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği işletme Müdürü Şahin Derge, "Van ilinde diş tedavileri çile boyutuna gelmişti. Hastalara 3 ay sonraya randevu veriliyordu. Bunun yanında ortodonti (tel tedavileri), implant ve cerrahi müdahale gerektiren durumlarda bölgede yaşayan hastaların artık Erzurum ve Diyarbakır illerine gitmelerine gerek kalmadı" dedi.

1 milyon 100 bin TL'ye mal olan merkezde 3 polikliniğin yanında ameliyathane ve çocuk oyun alanının da bulunduğunu dile getiren Derge, polikliniğin Van'a ve bölgeye hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Tören, protokol tarafından polikliniğin gezilmesi ve verilen ikramlarla son buldu.