Özel: 2021 yılını 'etkinlikler yılı' yapacağız

Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel, 2021 yılında Van’ın tanıtımını öne çıkaran etkinliklere ağırlık vereceklerini belirterek, “2021 yılına dolu dolu gireceğiz. 2021 yılını festivaller ve etkinlikler yılı yapa

VAN 7.01.2021 11:01:28 0
Özel: 2021 yılını 'etkinlikler yılı' yapacağız
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da çevre sorunları başta olmak üzere ilin tanıtımında öne çıkan konularda çalışma yürüten Vangölü Aktivistleri Derneği, Leventoğlu İş Merkezi A Blok’ta ofis kiraladı.
Şimdiye kadar çalışmalarını geçici mekanlarda sürdüren Vangölü Aktivistleri Derneği yetkilileri, çalışmalarını daha sağlıklı yürütebilmek için ofis kiraladıklarını söyledi.

ASLAN’DAN ZİYARET

Dernek ofisinin ilk ziyaretçisi ise İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, oldu. 
Aslan, dernek yetkililerine başarı dilerken, dernek yetkilileri de Aslan’a yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler sundu ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

PROJELERDE DESTEK OLACAK

Ziyaretin ayrıntılarıyla ilgili açıklama yapan Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel, Aslan’ın kendilerine projelerde destek sözü verdiğini söyledi.
Özel, “2016 yılında kurulan ve yüzlerce üyesi olan Vangölü Aktivistleri Derneği yeni ofisini açtı. Ofisimize ilk ziyareti İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Sinan Aslan yaptı. Ziyaretlerinde, 2021 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aktardık ve ortak projelerde destek olacaklarını belirtti. Sayın Aslan'a ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

“2021 YILINI DOLU GEÇİRECEĞİZ”

Pandemi nedeniyle 2020 yılında alanda çok fazla etkinlik düzenleyemediklerini, daha çok sosyal medya aracılığıyla ve çevrim içi toplantılar şeklinde çalışma yürüttüklerini belirten Özel, “Koşulların elverdiği ölçüde 2021 yılını dolu dolu giçireceğiz. 2021 yılını festivaller ve etkinlikler yılı yapacağız.” dedi.

NE TÜR ETKİNLİKLER?

Gerçekleştirecekleri etkinliklere dair bilgi veren Özel, “Başta bisiklet festivalleri, yüzme festivalleri, doğa gezileri, farkındalık etkinlikleri, gurme festivalleri ve sportif faaliyetler gib i etkinliklerde bulunarak kentimizi, Van Gölü havzasını ve bölgemizi tanıtacağız ve böylece bölgesel kalkınmaya katkı sunacağız.” diye konuştu.

Özel Haber: Adil HARMANCI

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi