Özalp'ta Barış Temizliği

BDP'li Özalp Belediyesi'nin bahar temizliğine, askerler ve AK Partili belediye de destek verdi.

VAN 2.04.2013 14:13:45 0
Özalp
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Özalp Belediyesi tarafından bahar ayının gelmesi ile yapılan bahar temizliğine, askerler ve AK Partili belediye de destek verdi.

Belediye tarafından yapılan çalışmalara, askerlerin de destek vermesi dikkat çekti. Temizlik çalışmalarına AK Partili Saray Belediyesi'nin araçları da yardım etti. Araç giriş ve çıkışına kapatılan ilçe merkezini, temizlik için görev alan belediye personelleri doldurdu. Belediyenin etkinliğine, Şehit Astsubay Erkan Durukan Kışlası ve Saray Belediyesi ise arazöz göndererek, katkıda bulundu.

"KCK" davası kapsamında tutuklu olan ve yaklaşık 2 ay önce tahliye edilen BDP'li Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz, çalışmaya katılan askerleri ziyaret ederek, teşekkür etti. Toplam 130 personel ile bahar temizliği gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Durmaz, çalışmalar hakkında bilgi vererek, bahar temizliği çalışmasına araç göndererek katkıda bulunan Astsubay Erkan Durukan Kışlası Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Dinçer Dinç ve Saray ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Ünal Özarslaner'e teşekkür ederek, halka hizmetlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.

Temizlik çalışmalarının ardından Durmaz, askerler ve çalışmalara katılan belediye personeli ile yemek yedi.