OSB'DEN VAN TSO'YA ZİYARET

VAN OSB’den iadeyi ziyaret

VAN 17.09.2013 20:03:16 0
OSB
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu seçimlerden sonra kendilerini ziyarete giden Van TSO Yönetim Kurulu’na iadeyi ziyarette bulundu.


Van OSB Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çok, Başkan Yardımcısı Fazıl Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşdemir’den oluşan OSB Heyeti Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Biner, Metin Abi, Diyadin Altınal karşıladı.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva,  kurumlar arası diyalog ve iletişim geliştikçe, ortaklık ve birliktelik artar diyerek “Bizimde en çok ihtiyaç duyduğumuz konu da budur. Biz kentimizin ortak çıkarları için herkes ile her kurum ile iletişim ve diyalog halinde olacağız. İki kurumunda yönetimleri yeni seçildi. Ancak başlattığımız ortak çalışmalarla önümüzdeki dönemde sorunlarımızın çözümünde önemli mesafe alacağız. Buna hepimizin ihtiyacı var” ifadesini kullandı.


Van OSB Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çok’da Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu kentin lokomotif kurumu olduğunun bilincindeyiz diyerek “Bizler ancak birlikte çalışırsak kalkınmayı sağlayabiliriz. Bunun için bizlerde o irade var. Bu çerçevede Van Ticaret ve Sanayi Odası bizim müteşebbis heyetimizde yer alıyor. Her zaman işbirliği ve diyalog içinde olacağız” dedi.
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin yanı sıra ortak yapılacak çalışmalar değerlendirildi.