OSB Yönetimine ziyaretler sürüyor

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimin ardından Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Aslan ve yönetimine ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu ve beraberindeki il yönetimi de As

VAN 7.08.2017 14:58:56 0
OSB Yönetimine ziyaretler sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Organize Sanayi Bölgesinde başkanlık değişiminin ilimize hayırlı olması temennisinde bulunan Kurukcu, önceki başkan Şemsettin Bozkurt’'a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni başkan Aslan'’a da yeni görevlerinde başarılar diledi.
“Yeni Başkanın Van için ciddi işler yapabileceğine inandığını” belirten Kurukcu, OSB'nin yeni başkan ve yönetimi ile, Van'’ın her türlü sorununda çözüme giden yolda birlikte hareket edebileceklerinin sözünü verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Aslan, “CHP il başkanı ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu'ya, il başkan yardımcılarından İzzet Kartal, İpekyolu İlçe Başkanı Sıraceddin İldeş ve Tuşba İlçe Başkanı Nizamettin Gürbüz eşlik etti.