Oryantiring Federasyon Başkanı Akyüz Van’da…

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Eğitim Kurulu Üyesi Sercan Kürklü, Milli Takım Antrenörü Mehmet Baytaş ve Oryantiring İl Temsilcisi Halis Korkmaz bugün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ı ziyaret ederek o

VAN 7.03.2019 19:41:55 0
Oryantiring Federasyon Başkanı Akyüz Van’da…
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyarette federasyon başkanı Hacer Akyüz Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ı Oryantiring Milli Takımına 13 sporcu kazandırdıklarından dolayı tebrik etti.

   Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de ilk defa Kars'ın Sarıkamış ilçesinde gerçekleştirilen Avrupa Kayaklı Oryantiring Şampiyonası’nda Ülkemizi temsil eden 16 Milli Takım Sporcu kadrosundan 13 sporcunun, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu olmasından dolayı federasyon başkanı Akyüz; il müdürü Nevzat İnanç’a teşekkür ederek oryantiring branşına vermiş olduğu desteklerinden dolayı kendisine plaket takdim etti. Ziyaret esnasında federasyon başkanı akyüz Mayıs ve Haziran ayında Van’da yapmayı planladıkları Kültür Oryantiringi Organizasyonuna il dışından yaklaşık 1000 kişinin katılımını sağlamaya çalışacağını ifade etti.

   İl Müdürü inanç ise bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapacak gerekli alt yapıya sahip olduklarını ve bu doğrultuda bu branşımıza desteklerinin sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

   Ziyaretin ardından Oryantiring Federasyon Başkanı Hacer Akyüz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile birlikte Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Peyami Battal’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Rektör Peyami Battal ise bu branşa destek olacaklarına üniversitede oryantiring branşının yaygınlaşması için üzerlerine düşen her şeyi yapacaklarını ifade ettiler.

   AKYÜZ, İNANÇ İLE BİRLİKTE VALİ BİLMEZ’İ ZİYARET ETTİ

   İl Müdürü Nevzat İnanç ile birlikte, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’i Büyükşehir Belediye Başkanlığında ziyaret eden Federasyon başkanı Hacer Akyüz, Vali Bilmez’e oryantiring branşına vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederek ilimizde yapılan oryantiring faaliyet ve organizasyonlar hakkında kısa bir sunum yaptı.

   Vali Mehmet Emin Bilmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı çalışmalarından dolayı Oryantiring Federasyon Başkanı Hacer Akyüz ile Gençlik ve Spor İl Müdürüne teşekkür etti. Vali Bilmez son olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederek, Dünya kupasına katılacak sporcularımıza ise başarılar diledi.

   Oryantiring Federasyon Başkanı Hacer Akyüz son olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke başkanlığında ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerinin toplantısına katılarak oryantiring branşı ile ilgili kısa bir sunum yaptıktan sonra ilimizden ayrıldı.