“Örnek proje” Van’dan

Van'da, S.S. Yaşam Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi (YAKA-KOOP) tarafından yürütülen “Genç İstihdamın Turizm Sektöründe Yaygınlaştırılması Projesi”, Türkiye genelinde uygulanan 59 proje arasında uygulama açısından ??

VAN 24.03.2017 09:52:16 0
“Örnek proje” Van’dan
Tarih: 01.01.0001 00:00
 AB Delegasyonu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2016 yılı içinde turizm alanında uygulanan projelerle ilgili olarak bir değerlendirme yaptı. Delegasyon ve Bakanlık, Türkiye genelinde uygulanan 59 proje içinde Yaka-Koop’un projesini uygulama yönünde “örnek proje” olarak belirledi.

Bakanlık tarafından 31 Mart’ta Ankara’da düzenlenecek olan bir resepsiyonla proje koordinatörü Şengül Dağtekin’e plaket verilecek.

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren kooperatif aktivisti Gülmay Gümüşhan, resepsiyon için Ankara’ya gideceklerini söyledi.

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Gümüşhan, şunları söyledi:

“1 Mart 2016 tarihinde başlayıp bir yıl süren 'Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi Hibe Programı' kapsamında yürüttüğümüz 'Genç İstihdamın Turizm Sektöründe Yaygınlaştırılması Projesi', 59 proje içinden örnek uygulanan proje seçilmiştir. Proje Koordinatörümüz Şengül Dağtekin, Yaka-Koop adına plaket almaya hak kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen herkese ve tüm kursiyerlerimize teşekkür ederiz.”

Haber: M. Selim KURT