Okullar tatil edildi, Van Spor maçı ertelendi

Elverişsiz hava şartlarından dolayı bugün Van genelinde eğitim – öğretime ara verilirken, yarın içinde tatil kararı alındı. Ayrıca TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Cumartesi günü oynanması gereken Van Spor FK - Afjet Afyonspor maçı

VAN 20.01.2022 15:10:33 0
Okullar tatil edildi, Van Spor maçı ertelendi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'da bugün olduğu gibi yarın için de okullar tatil edildi.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada; “Olumsuz hava şartları nedeniyle 21.01.2022 Cuma günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim 1 (bir) gün daha tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli idari izinlidir. İlçe merkezlerinde bulunan okullarda isteyen öğrencilerimiz karnelerini alabilirler” denildi.

VALİLİK UYARDI

Van Valiliği ayrıca, olmsuz hava şartlarından dolayı vatandaşları uyardı.
Valilik, yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızı; kuvvetli fırtına, tipi ve çığ riskine karşı uyarıyoruz. İlimizde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava sonrası cuma, cumartesi ve pazar günü oluşabilecek çığ riskine karşı vatandaşlarımız daha dikkatli ve tedbirli olmalı, ilgili resmi kurumların yapacağı uyarıları dikkate almalılar. Ayrıca, can güvenliği açısından yoğun tipi ve çığ riski olan bölgelerden uzak durmaları konusunda vatandaşlarımızı önemle uyarıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

VAN SPOR FK -  AFJET AFYONSPOR MAÇI ERTELENDİ

Olumsuz hava koşulları nedeniyle, Van Spor FK ile Afjet Afyonspor arasında oynanması gereken 21. hafta müsabakası da ileri bir tarihe ertelendi.

Ertelemeye ilişkin olarak Van Spor FK tarafından yapılan açıklamada; “22.01.2022 Cumartesi günü saat 13:00'de Van Atatürk Stadında oynanması gereken Silahtaroğlu Van Spor FK – Afjet Afyonspor,  TFF 2.lig Kırmızı Grup müsabakası elverişiz hava ve saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.