Okullar arası gönül köprüsü.VİDEO İZLE...

Van İpekyolu Şehit Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut İlkokul ve Ortaokulunun, 'Kardeş Okul' olarak seçtiği Van Tuşba Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri ile ortaklaşa bir program gerçekleştirdi.

VAN 11.06.2014 23:23:31 0
Okullar arası gönül köprüsü.VİDEO İZLE...
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Tuşba Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Okulu ile Van İpekyolu Şehit Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Okulları arasında gönül birliği kuruldu.

Van İpekyolu Şehit Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut İlkokul ve Ortaokulunun, ‘Kardeş Okul’ olarak seçtiği Van Tuşba Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri ile ortaklaşa bir program gerçekleştirdi.

Programda iki okul öğrencilerinden oluşan koro ekibi, öğretmenleri eşliğinde minik konser verdi. Ayrıca yıl içerisinde öğrencilerin yapmış oldukları çalışmalar sergilendi.

Van Tuşba Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu folklor ekibi, okul bahçesinde gösteri düzenledi. Öğrencilerin halayına öğretmen ve seyirci öğrenciler de eşlik etti.

Programa, Van Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan, Milli Eğitim Şube Müdürü M.Nesim Alkan, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. (Hacı Yılmaz)