Oktay Belli'nin başarısı konuşuluyor

Vanlı Teknik Sorumlu Oktay Belli özellikle bu sezon çalıştırdığı Patnos 1978spor'un başarısı ile adından söz ettirmeyi başardı. Çalıştırdığı takım bu sezon beraberlik dahi almazken, namağlup ve bol gollü maçlarla şampiyonluk el

VAN 28.11.2018 10:09:09 0
Oktay Belli
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Vanlı Teknik Direktör Oktay Belli bu sezon Patnos 1978spor ile lige fırtına gibi girdi...

İlk maçını Ağrı Vefaspor ile oynayan ve 2-0 net bir skorla yenen Patnos 1978spor, ligin ikinci maçında Ağrı Hümmet spor'a gol yağdırdı ve maçı 5-0 kazandı.

 


        Ligin üçüncü maçında Hamurspor ile karşılaşan ve bu maçtan da 6-0 galip ayrılan Patnos 1978spor ikinci yarının ilk maçında Ağrı Vefaspor'u 5-0 mağlup etti.

 


        Hamurspor'u 6-0 yenen Oktay Belli'nin takımı, daha sonra Hamur Hümmet spor'u da 5-0 mağlup ederek şampiyonluğu ilan etti.
Yenilgisiz, beraberlik bile almadan maçlarını bol gollü kazanan Oktay Belli'nin takımı böylece Türkiye rekoru kırmayı başardı.
Sezon başında genç dinamik, koşan, mücadele eden bir takım kurduklarını belirten Oktay Belli, "Futbolcu profilini iyi izleyip sık dokuyup iyi transferlerle yola çıktık. Sezon başından beri öz verili çalışan futbolcu kardeşlerime teşekkür ederim. Çok iyi hazırlandık. Bütün maçlara 3 puan parolasıyla çıktık.. Defans hattında, orta saha ve forvet bölümüne kadar iyi çalışmamızın meyvesini sezon sonunda şampiyon olarak aldık" diye konuştu.

 


         Emeği geçenlere teşekkür eden Belli, Patnos Kaymakamı Sayın Ümit Altay'a ve Başkanımız Çetin Tezgah'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Oktay belli kariyerinde 4 yıl BAL Ligi takımı Başkalespor'u çalıştırdı. Daha sonraki dönemde ise Van Edremitspor'u da yenilgisiz şampiyon yaptı.

 


        Gittiği her takımı şampiyonluğa götüren Oktay Belli bildiğiniz, 13 yaşında süper lig takımlarından Gaziantepspora transfer olmuştu.
Van'da ilk kez süper lige imza atan tek oyuncu daha sonra Diyarbekirspor'da kiralık oynadıktan sonra, 3 yıl da 3 lig Konya Karamanspor'da oynadı. Son olarak da 2 yıl Kilis Belediyespor'da oynadıktan sonra, 4 yıl da şampiyonluk yaşadı.Van Bölge Gazetesi