Öğretmenlere gül takdim edilip ikramlarda bulunuldu

Edremit Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, İbrahim İlhan başkanlığında okulda görev yapan öğretmenlere çikolata, pasta ve gül ikramında bulunarak jest yaptı.

VAN 24.11.2018 10:41:21 0
Öğretmenlere gül takdim edilip ikramlarda bulunuldu
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

           Van’ın Edremit ilçesindeki Anadolu Öğretmen Lisesi’nin Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlere sürpriz yaptı.

 

       Okulda bulunan öğretmenlere gül takdim eden ve ikramlarda bulunan heyet, daha sonra okul müdürünün odasına giderek onun da gününü kutladı.

 

           Yapılan bu nazik davranışla ilgili açıklama yapan okul müdürü Münir Kıyat ise “Yoğun eğitim maratonunda bizlere böyle güzel sürpriz yapan okul aile birliği yönetimine öğretmenlerim adına çok teşekkür ederim. Tek gayemiz çocuklarımızın hak ettiği eğitimi alabilmeleri için öğretmenlerimiz ile birlikte elimizden geldiğince gayret etmektir. Tabi öğrencilerin okuldaki başarısı sadece öğretmenler ile sınırlı değildir. Burada velilerimize de çok iş düşmektedir. Sağ olsunlar okul aile birliği üyelerine başta İbrahim İlhan başkanımız olmak üzere, yönetim kurulundaki velilerimizin bu nazik davranışı biz öğretmenleri mutlu etmiş ve ciddi bir motivasyon sağlamıştır" diye konuştu.

 

          Okuldaki öğretmenler günü kutlaması ile ilgili açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim İlhan ise “Biz okul aile birliği yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte öğretmelerimize küçük de olsa bir etkinlik yapmak istedik. Bu vesile ile öğretmenler günü tekrar kutlu olsun. Bizim için en önemli konu çocuklarımıza iyi bir eğitim verilmesini sağlamaktır. Bu nedenle gerek veli olarak gerekse okul aile birliği yönetimi olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukların farkındayız. Dilerim Edremit Anadolu Lisesi okulumuzun başarı çıtası daha da yukarılara çıkar inşallah” diyerek sözlerini tamamladı.

 

        Öğretmenler günü kutlamasında Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri; Feyat Erdemir, Ercan Ulutaş ve Burcu Şahin de hazır bulundu.

 

        Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.Van Bölge Gazetesi