Öğrencilerin kitap sevinci

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bahçesaray`a gönderilen kitaplar öğrencilere dağıtılmaya başlandı. Dağıtılan kitaplar öğrencileri sevince boğdu.

VAN 26.03.2013 12:27:14 0
Öğrencilerin kitap sevinci
Tarih: 01.01.0001 00:00
kitap dağıtımına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva, Bahçesaray Kız Yatılı Bölge Okulu Müdürü Hora Küçükkaraca, Öğretmenevi Müdürü Fatih Yavuz ve Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kenan Rua katıldı.


Bahçesaray Çatbayır, Keskin ve Düzbaşı Mezrası Tahir Sami İlkokulunda öğrencilere kıyafet, kitap ve çeşitli hediyelerin dağıtıldığı ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Erva, "Okul ziyaretlerimizde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle görüşmeler yapıyoruz. Özellikle birinci sınıfta okuyan öğrencilerimizin okuma-yazma seviyelerinin yüksek olması nedeniyle öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin okuma düzeylerini artırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından gönderilen kitapları hediye ediyoruz. Okullarımızın genel düzeninden dolayı öğretmenlerimize ve okul çalışanlarımıza teşekkür ederim" dedi.


Okul ziyaretleri, öğrencilere çeşitli hediyelerin dağıtılması ve velilerinde ziyaret edilmesi ile sona erdi. (Mehmet Aldemir- İLKHA)