Öğrencilere temel dini bilgiler kitabı…

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan ödüllü kitap okuma yarışması için öğrencilere ‘Temel Dini Bilgiler’ kitap dağıtımı yapıldı.

VAN 23.03.2017 17:40:58 0
Öğrencilere temel dini bilgiler kitabı…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Lise öğrencilerine yönelik bu yıl 2. Si yapılacak olan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Gedikbulak, Canik Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine Tuşba İlçe Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani tarafından ‘Temel Dini Bilgiler’ kitap dağıtımı yapıldı.

 

   CEYLANİ: GÜZEL ÖDÜLLER DAĞITILDI

    Yapılan kitap dağıtımı töreninde konuşma yapan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, “Geçen yıl yine Tuşba Belediyemizin destekleriyle Kutlu Doğum haftası ile ilgili kitap okuma, okuma sonrası yarışma ve dereceye giren öğrencilere çok güzel ödüller verdik. Bu yıl tekrar yine Tuşba Belediye Başkanımız ve ekibi bize destek oldular. Şuan dağıttığımız kitapları okulumuzdaki herkes okuyacak ve yarışmamıza katılarak dereceye girip bu güzel ödüllerimizi kazanacaklar. Dağıtmış olduğumuz kitapların bir amacı da Üniversite sınavlarına girecek olan öğrencilerimizin sınavlarda sorulan soruları daha iyi anlayabilmeleri ve pratik bir şekilde soru çözmelerini sağlayabilmektir. Bizler de köylüyüz ve bizlerde okuyarak Üniversite sınavlarına girerek kazandık ve şimdi güzel mesleklerimiz var. Biz sizlere güveniyoruz siz bizim için çok önemlisiniz. Bu kitabın güzel şeylere vesile olmasını ve hepinize üstün başarılar diliyorum ” dedi.

 

    ÖZGÖKÇE: İNSAN, KAİNATIN EŞREFİ MAHLUKATIDIR

   Gençlere nasihatlerde bulunun Tuşba İlçe Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ise, “Tuşba Belediyesi olarak her daim sizleri düşünüyoruz çünkü İnsan, kâinatın eşrefi mahlûkatıdır ve biz bu eşrefi mahlûkat için ne yaparsak azdır. Sizlerin Üniversitelerde en güzel yerlere getirmenizin yanında hem sosyal hem kültürel hem dini hem de bu bölgede yaşantımız çerçevesinde bir belediye olarak sosyal belediyecilik kapsamı çerçevesinde biz yarın, öbürü gün işlerimizle hemhal olmak onlarla ilgili, belediyecilik ile ilgili, eğitim, üretim ile ilgili ve daha iyi mevki ve makama gelmeleri ile ilgili bizlerde kültür ve sosyal işler müdürlüğümüz ile birlikte güzel projeler gerçekleştirdik. Bugün burada İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Sancak Tepe İmam Hatipler mezunları ve mensupları Derneği ile Tuşba Belediyesi sizlerle birlikte bu 4 Mayıs da gerçekleşecek olan imtihan öncesinde kitaplarınızı dağıtıyoruz. Bu kitaplarımız temel dini bilgiler nelerdir bunları bir bir sizlere kazandırabilmek adına bu kitabımızı seçtik. Diyanet yayınlarında çok önemli bir eser. Bizlerin seçmiş olduğu jüri üyelerimiz tarafından dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler vereceğiz şimdiden sizlere Allah üstün muvaffakiyetler nasip etsin” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi