Oda yöneticilerinden Büyükşehir'e teşekkür ziyareti...

Van Lokantacılar Fırıncılar ve Kahveciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan bir heyet Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

VAN 27.12.2017 14:41:48 0
Oda yöneticilerinden Büyükşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Oda Başkanı Osman Tuncil ve beraberindekileri makamında kabul eden Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, Belediye olarak sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ettiklerini söyledi.

    Büyükşehir Belediyesi’nin halkın dilek ve önerilerine dayalı, şeffaf ve katılımcı belediyecilik örneği sergilediğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Tamer, “Bu kapsamda Van’da bulunan tüm esnaf ve sanatkar odalarının temsilcileriyle ‘Kent Esenliği’ toplantılarında bir araya geliyoruz. Burada esnafımızdan oda ve STK temsilcilerine gelen sorunları çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Osman Bey ve heyeti bizlere teşekkür ziyaretine geldiler. Bizler de kendilerine teşekkür ediyoruz. İlimiz için ne gerekiyorsa birlikte yapmaya çalışacağız. Bir çalışma yaparken mutlaka ilgili oda ve STK’larımızla istişare ediyoruz. Onların fikirleri bizim için çok önemlidir. Bunu inşallah sürdüreceğiz. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

    Kendilerini kabul den Tamer’e teşekkür eden Van Lokantacılar Fırıncılar ve Kahveciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Osman Tuncil ise esnaf odaları olarak yıllardır bu tür toplantıları arzu ettiklerini belirterek, “Çok verimli toplantılar oluyor. Esnafımızdan bizlere yansıyan sorunları bizler bu toplantılarda dile getirerek çözüme kavuşturuyoruz. Bu istişare ortamının oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.