Öcalan Adadan Kaçırılacak!

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ilginç bir iddia ortaya attı!

VAN 18.04.2013 11:56:28 0
Öcalan Adadan Kaçırılacak!
Tarih: 01.01.0001 00:00

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri Samanyolu Haber'de soruları cevapladı. Yeniçeri, son günlerde İmralı'ya giden heyetlerin sayısının arttığını söylerken Abdullah Öcalan'ın bir şekilde İmralı Adası'ndan kaçırılacağını söyledi.

İşte çok üst düzey güvenlik sistemlerinin İmralı'ya alınacağı söylentilerine MHP'li Yeniçeri'nin cevabı:

Git gel Konya 6 saatken, git gel İmralı artık saatlere, dakikalara indi. Durmadan bir heyet gidiyor, öbürü geliyor. Bunların sadece yaptığı mektup trafiği değil, başka trafikleri de yaptıkları düşünülüyor. Muhtemelen devletin güvenlik birimleri bununla ilgili birtakım duyumlar almışlardır. Her şey mümkün. Öcalan'ın oradan cesedi çıkar başka bir şekilde ordan çıkarılamaz.

Ya hükümet bazı şeyleri görmemezlikten gelecek ya da orda güvenlik zaafiyeti meydana gelecek, kaçıracaklar. 'Vallahi ben yapmadım, onlar yaptı' şeklinde birbirlerine ihale edip bu problemi aşacaklar. Yoksa yasayla, afla bu milletin Öcalan'ı affetmesi veya ordan çıkmasını kabul etmesi mümkün değil.

Oraya gidip gelenler oradaki zaafiyeti tespit etmişlerdir. Bazı girişimler ve stratejiler güvenlik birimlerine intikal etmiştir. Yoksa bir adam... Nasıl kaçırılacak! Ben muhtemel durumları söylüyorum. Yoksa durumdan haberdar değilim.