Nur Tatar Spor Salonu Eylül'de hizmette…

BÖLGENİN EN MODERN SPOR SALONU…

VAN 14.08.2015 10:17:54 0
Nur Tatar Spor Salonu Eylül
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Edremit İlçesi'nde yapımı devam eden 5 bin seyirci kapasiteli Nur Tatar Spor Salonu'nun iki-üç hafta içinde hizmete gireceği müjdesini verdi. İnanç, deniz manzaralı, beş bin seyirci kapasiteli ve içinde üç ayrı antrenman sahası bulunan salona taşıma usulü doğalgaz sistemi uygulanacağını dile getirdi.
Bölge: Bişar Ulutaş
Edremit İlçesi'nde bulunan Nur Tatar Kapalı Spor Salonu'nun Eylül ayının başında biteceği müjdesini veren Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, söz konusu salonun tamamlandığında Türkiye'nin en güzel spor salonlarından biri olacağına inandığını ifade etti
İnanç, söz konusu spor salonunda 230 kişilik protokol bölümü, 20 adet bay-bayan soyunma odası ile duş bölümleri, yine doping odası acil müdahale odası antrenör ve hakem odalarının da yer alacağını ifade etti.
 
BÖLGENİN EN MODERN SPOR SALONU…
İnanç, bölgenin en büyük, ülkenin ise en güzel spor salonlarından biri olacak olan Nur Tatar Spor Salonu'nda çok önemli spor branşlarının icra edileceğini belirterek, "Şimdide bu salonun ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Söz konusu spor salonunda; futsal branşının yanı sıra, voleybol, hentbol, badminton, basketbol, tenis, güreş, tekvando, kickboks, boks, karate gibi birçok salon sporu yapılabilecek. Yine ulusal ve uluslar arası birçok spor branşı bu salonda gerçekleşebilecek" ifadelerini kullandı.
Şehir merkezindeki spor salonu arsası ile takas edilerek yapılan söz konusu spor salonunun son derece modern olduğunu ve her türlü alt yapıya salip olduğunu dile getiren Nevzat İnanç, "Bu salonumuz Eylül ayı başında hizmete girecek. Her türlü müsabakaya ev sahipliği yapacak olan bu spor salonunun yanı sıra, bizler Genel Müdürlüğümüzle de irtibata geçerek İpekyolu ve Tuşba İlçesi'nde yeni spor salonlarının yapılması için çabalıyoruz. Çünkü bir iki ilçede de birkaç spor salonunun olması, Nur Tatar Spor Salonu'nun her müsabakada kullanılmasını engellemiş olacak. Çünkü siz tutup da küçük bir spor salonda yapılması gereken müsabakaları, 5 bin seyirci kapasiteli salonda yapamazsınız. Bu salona da yazık" ifadelerini kullandı.