Nevbahar Koleji, Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvası Düzenledi

Van'da eğitim veren Özel Serhat Nevbahar Koleji, veliler arası masa tenisi turnuvası düzenledi.

VAN 5.12.2012 14:02:19 0
Nevbahar Koleji, Veliler Arası Masa Tenisi Turnuvası Düzenledi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van'da eğitim veren Özel Serhat Nevbahar Koleji, veliler arası masa tenisi turnuvası düzenledi. Bay ve Bayan velilerin ayrı ayrı yarıştığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu.

Özel Serhat Nevbahar Koleji Okulu'nun beden eğitimi öğretmenleri Ömer Çağıl ve Nilay Akdağ tarafından koordine edilen organizasyonda masa tenisini seven öğrenci velileri bir araya geldi. Özel Serhat Nevbahar Koleji lobisinde gerçekleştirilen turnuva, eleme usulüne göre yapıldı.

Bay ve Bayan velilerin ayrı kategoride yarıştığı müsabakalarda, bay veliler kategorisinde birinciliği, üçüncü sınıf velilerinden Atilla Biçici, ikinci sınıf velilerinden Rıdvan Şahin ikinciliği ve beşinci sınıf velilerinden Mehmet Ceren üçüncülüğü kazandı.

Bayanlar kategorisinde ise birinciliği Hacer Topal Çalışkan kazandı. Dereceye giren veliler plaketlerini ve ödüllerini okul müdüründen aldı. Ödül töreninden sonra kısa bir açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Yıldız, eğitim ve kültürel faaliyetlerinin yanında sportif faaliyetlerine de yer vereceklerini söyledi.

Okullarının sosyal aktivite merkezi olması için gayret ettiklerini dile getiren Yıldız, "Hem eğitim-öğretim hem de sosyal etkinlikler alanında başarılı bir okul olduğumuzu göstermek için bu tür organizasyonların artırarak devam edeceği müjdesini vermek istiyorum. Katılan tüm velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.