Necdet Takva'ya ziyaretler sürüyor

Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini kazanarak yeniden koltuğuna oturan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva'ya ziyaretler sürüyor. Van'daki bazı basın mensupları da Takva'yı ziyaret ederek, 'Hayırlı olsun' dil

VAN 12.04.2018 23:49:18 0
Necdet Takva
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van'da 7 Nisan Cumartesi günü yapılan Van TSO seçimlerini kazanan mevcut başkan Necdet Takva bugünlerde ziyaret yoğunluğu yaşıyor.

 


     19 Meslek Grubunda yapılan seçimlerde 14 Grupta galip gelen Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva'ya, kentteki sanayici, tüccar ve esnafların yanı sıra, kurum müdürleri, STK temsilcileri, siyasetçiler ve medya mensupları da ziyaret gerçekleştiriyor.
Van'daki bazı medya mensupları da Takva'yı ve ekibini ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.

 


      Görevlerini daha önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde yapmak için çabalayacaklarını ve esnafın, tüccarın sorununun çözümü için mesai harcayacaklarını anlatan Van TSO Başkanı Necdet Takva, "Dört yıl boyunca üyelerimize, kentimize ve ülkemize hizmet etmek için çalışacağız. Yapacağımız çalışmalar sayesinde odamızın ülkenin en başarılı Ticaret ve Sanayi Odalarından biri olması için gayret göstereceğiz" dedi.

 


      Takva'ya ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.