Necdet Takva'dan gençlere 'hazır olun az kaldı' mesajı

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, sosyal medya hesabında gençlere "hazır olun az kaldı" mesajı verdi.

VAN 7.03.2019 21:05:23 0
Necdet Takva'dan gençlere 'hazır olun az kaldı' mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, sosyal medya hesabında gençlere hazır olun az kaldı mesajı verdi.

Mahalli İdariler Genel Seçimine sayılı günler kalırken, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, sosyal medya hesabında gençlere hazır olun az kaldı mesajı verdi.

Seçim süresince sosyal medyayı etkili kullanmaya devam eden Başkan Adayı Takva, Twitter hesabından “25 gün kaldı gençler! Hayatınızda hiç olmadığınız kadar özgür, hiç olmadığınız kadar iş sahibi, hiç olmadığınız kadar üretken ve katılımcı olacaksınız. Bu da benim sözüm olsun!” şeklinde paylaştığı mesaj ile çağrı yaptı.. Yaptığı paylaşımlara gelen yorumlara samimiyetle cevap veren Takva, sempati kazanmaya devam ediyor.

TEHDİT VE HARAKET EDENLERE TAKVA'DAN NEZAKET DERSİ

Başkan Adayı Takva, sosyal medya üzerinde gelen eleştirilere ve tehditlere ise , “Tehdit etmemek lazım, efendi olmak lazım, saygılı olmak lazım. İlla bir şey olmak lazımsa; 10 yıldır siyasi sömürü aracı edilen Van halkı İçin hiç bir şey yapmayan Pısborlara, Şaredarlara hesap sormak lazım…” mesajı ile ders niteliğinde cevap verdi.

Hayatı boyunca hiçbir zaman tehditkar ve nezaket dışı bir dil kullanmadığını söyleyen Takva,  “Bakın bir şey söyleyeceğim; İnanın hem Kürtçede hem de Türkçede çok kibar, zarif, nezaket akan sözcükler var. Bence bunlarla cümle kurmayı deneyin. Hemen fark edilir ve büyük bir sevgiyle sahiplenirsiniz…” paylaşımıyla tehdit ve haraket edenleri nezakete davet etti. 

Takva daha sonraki paylaşımda “Kentsel yoksulluk var diyorum, gençlerimize iş bulmak lazım diyorum, kızıyor zalımlar..” diyerek gerçekleri esprili bir şekilde ifade etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi