Mustafa Işık'tan yeni bir kitap…

Aslen Ağrılı olan, fakat Van'da yaşayan şair-yazar Mustafa Işık, 'Heybemde Biriken Yolculuk' adlı bir deneme kitabı yayımladı. Işık, yeni kitabı için imza günleri de düzenliyor.

VAN 7.10.2018 18:26:56 0
Mustafa Işık
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van'da yaşayan, kültür edebiyat alanında her geçen gün daha fazla kendisini kanıtlayan şair ve yazar Mustafa Işık, daha önce çıkardığı üç şiir kitabına kardeş mahiyetinde yeni bir deneme kitabı daha ekledi.

Işık'ın, 'Heybemde Biriken Yolculuk' adını verdiği deneme kitabı, yine İbrişim Yayınevi ayrıcalığı ile yayınlanırken, kitap toplam 110 sayfadan oluşuyor.  

"Gönlüm ki, bu aralar her gidene küs. Kaleme ve kâğıda sırt dönüp dilime sığınan inceden sızan yanım, kırk yılın toplanmış bulutlarını bu akşam gönlüme yağdırmaya yeminli oysa bağrımda büyüyen her söz annemden yadigardı" diye duygularını dile getiren şair Mustafa Işık, neredeyse ömrünün tamamına yakınını, deneme kitabına yayarak, hikayelerden gerçeğe uzanan bir yolculuğa çıkarıyor okuyucularını. Vanlı kültür sanat erbapları da kendisine yazın hayatına son eklenen "Heybemde Biriken Yolculuk" adlı esere yayın hayatında bol okurlu olmasını temenni etti ve şair Mustafa Işık'a başarılar diledi.Bölge:Fahrettin Yiğit

jigolo