Müsiad 86. Genel İdare Kurulu Toplantısı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 86. Genel İdare Kurulu Toplantısı’na katıldı.

VAN 7.06.2014 00:38:28 0
Müsiad 86. Genel İdare Kurulu Toplantısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 86. Genel İdare Kurulu Toplantısı'na katıldı. Bir otelde düzenlenen 86. Genel İdare Kurulu Toplantısı'na; Bakan Yazıcı, Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Ak Parti Van milletvekilleri, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve MÜSİAD şube başkanları katıldı. Burada Nail Olpak tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından konuşan Bakan Yazıcı, 2002 yılı sonunda yapılan seçimlerden itibaren Türkiye'nin tüm unsurlarıyla ciddi paylaşımlar yaparak ülkenin refah seviyesi ve halkın mutluluğu için yola devam ettiklerini söyledi.

Bakan Yazıcı, "Türkiye gerçekten büyük ve önemli bir ülke. Bulunduğu konum itibarıyla son derece önemli bir yerdeyiz. 2008 sonrasında başlayan küresel krizi göz önüne aldığımızda Türkiye önemli bir performans gösterdi. Bir ülkenin ekonomisiyle ilgili uygulamaları dünyayı ne kadar tanıdığının somut göstergesidir. Türkiye'nin ekonomisini büyük ve daha güçlü hale getirme noktasında dünyada var olan uygulamaları Türkiye'ye getiriyoruz. Gümrüklerde bekleme sürelerini minimize ettik. Hükümet olarak işimiz önünüzdeki engelleri kaldırmaktır" dedi. Bakan Yazıcı'nın yaptığı konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. - Van