Muradiye ve Gevaş’ta yaklaşık 11 bin paket kaçak sigara…

Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Muradiye İlçesi ve Gevaş İlçesi’nde yapılan yol kontrollerinde yaklaşık 11 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

VAN 6.01.2018 13:02:16 0
Muradiye ve Gevaş’ta yaklaşık 11 bin paket kaçak sigara…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; “Van İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında, Jandarma ekipleri zorlu kış ve gece şartlarına rağmen durmaksızın, operasyonlarına azim ve kararlılıkla devam ediyor, yapılan operasyonlar neticesinde, 10.939 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiştir.
Muradiye İlçesi Alpaslan Jandarma Karakol Komutanlığınca icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında,  kontrol noktasına gelen bir araçtan, Jandarma ekiplerinin göstermiş oldukları dikkat neticesinde şüphelenilmesi üzerine, şüpheli araçta yapılan kontrol ve arama neticesinde, aracın taban kısmına özenle hazırlanmış zula olarak tabir edilen gizli bölmede, 3.140 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiştir.

Ayrıca İpekyolu Merkez Jandarma Karakol komutanlığı ve Gevaş İlçesi Yoldöndü Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince icra edilen yol emniyet ve kontrol faaliyetleri neticesinde 7.799 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonlarda olaylara karışan beş şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi