Muhtar Yücebaş'tan Kaymakam Uçar'a Teşekkür

Tuşba Kaymakamlığı tarafından yapılacak olan mahallelerinin ana alterlerinde başlanacak yol yapım çalışmalarından dolayı Muhtar Yücebaş'tan Tuşba Kaymakamı Meral Uçar’a teşekkür

VAN 25.07.2017 11:23:52 0
Muhtar Yücebaş
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Kasımoğlu Mahalle Muhtarı Hikmet Yücebaş Kırsal Altyapıya Destek Projesi kapsamında Tuşba Kaymakamlığı tarafından yapılacak olan mahallelerinin ana alterlerinde başlanacak yol yapım çalışmalarından dolayı Tuşba Kaymakamı Meral Uçar’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Kasımoğlu Mahalle Muhtarı Hikmet Yücebaş yaptığı açıklamada, Mahallelerinin 100 haneden oluştuğunu ve beş yüze yakın nüfusunun olduğunu ayrıca mahallelerinin18 mahalleye sağlık alanında hizmet verdiğini kaydetti.
 
Yücebaş açıklamasına şöyle devam etti;

Mahallemiz merkezi bir mahalle ve yaklaşık 8000 nüfusa tekabül ediyor. Taşımalı sistemle 12 mahallenin öğrencileri mahallemizde eğitim görüyor. Van’ımız açısından özel bir konumu olan mahallemizde geçen yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından yol çalışmaları başlatılmış fakat bir takım siyasi sebeplerden dolayı bu çalışmalar sekteye uğramıştı. Bunun üzerine birçok yerlere yapmış olduğumuz müracaatlarımızda sonuçsuz kaldı. Tüm bu olumsuzlukların ardından Tuşba Kaymakamımız Sayın Meral Uçar duruma el koyarak yolların bir an önce tamamlanması koşuluyla mahallemize söz vermiş ve sağ olsun sözünü de yerine getirerek sözünün eri olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca devletin merhametli ve şefkatli yüzünü vatandaşlarına göstermiş olmasından ve emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Şeklinde konuştu.