Müdür Sünnetçioğlu’ndan Çelik’e teşekkür plaketi

Van İl Sağlık Müdürü, Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, kısa süre önce görev süresi dolan SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi dönem Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik’e yapmış oluğu çalışmalarından ve pandemi sürecinde gös

VAN 5.08.2021 17:41:38 0
Müdür Sünnetçioğlu’ndan Çelik’e teşekkür plaketi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2019-2021 yılları arasında Başhekim olarak görev yapan Doç. Dr. Sebahattin Çelik’e bu süre içerisinde gösterdiği başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Sünnetçioğlu,  “Salgınla mücadele süreci gerçekten de büyük bir hassasiyet taşıyor.  Uzun ve yorucu bir dönem geçirdik bilindiği gibi halen devam eden Covid-19 pandemisi ile mücadelemiz devam etmekte. Bu zorlu sürecin sağlık yükünü hep birlikte omuzladık. Doç. Dr. Sebahattin Çelik, bey efendiye de; Böylesine bir dönemde göstermiş olduğu gayret ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki meslek hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Destek Hizmetleri Başkanı Şahabettin Işık ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Fatih Taman’ın hazır bulunduğu toplantıda İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, tarafından Doç. Dr. Sebahattin Çelik’e teşekkür plaketi verildi.