Müdür Sünnetçioğlu, incelemelerde bulundu

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Sünnetçioğlu, Özalp Hastanesi ve yapımı tamamlanan ASM-TSM binalarında incelemelerde bulundu.

VAN 28.11.2018 10:11:53 0
Müdür Sünnetçioğlu, incelemelerde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00
   İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu ve Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Bahadır Öndeş, Başkan Yardımcısı Dr. Adem Ergioğuz tarafından  Özalp Devlet Hastanesi ve yapımı tamamlanan  112 Acil Sağlık Hizmetleri, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlık Merkezini gezerek incelemelerde bulundu.

   Doç Dr. Sünnetçioğlu, Özalp Devlet Hastanesini ziyaret ederek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Niyazi Aytav ve hastane yöneticilerin'den hastanede sunulan hizmetler ve yeni yapılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlık Merkezi binası hakkında bilgi aldılar.

   Sünnetçioğlu, yapımı tamamlanan Toplum Sağlık Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri binasını gezerek değerlendirmede bulundu. Aile Sağlık Merkezlerinin sunduğu birinci basamak hizmetlerini tamamlayıcı bir role sahip olacağını belirtti. Başta anne-bebek sağlığı, Kanser taramaları, kronik hastalıklardan korunma ve mücadele, gibi hizmetleri burada verileceklerini belirterek, “Bundan sonraki süreçte de daha çok çalışarak, ilçemizde koruyucu sağlık hizmetlerini en iyi noktaya taşımak için elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.