Müdür Ceylani’den basketbol takımına moral ziyareti

Van’ın Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig E Grubunda mücadele eden Van Bedensel Engelliler Basketbol Takımını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

VAN 4.11.2016 15:32:38 0
Müdür Ceylani’den basketbol takımına moral ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig E Grubunda mücadele eden Van Bedensel Engelliler Basketbol Takımını, İskele Ortaokulu Spor Salonunda ziyaret eden Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, antrenman sonrası bir süre takım kaptanı Hanefi Baykara ve takım oyuncularıyla sohbet etti. Yapılan sohbetin ardından Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylani, engelli sandalyesine oturarak basketbol takımı ile beraber bir süre antrenman yaptı.


      Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirten Bedensel Engelliler Basketbol Takım Kaptanı Hanefi Baykara, “Öncelikle Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhlis Ceylani bizleri unutmayarak antrenmanımıza geldi ve bizlere moral ve motivasyon açısından güç verdi. Bu hafta kendi evimizde 68 Aksaray Belediyesi ile karşılaşacağımız için tüm hızla antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Bizler Van ilimizi basketbol branşında en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz ve Muhlis Ceylani gibi müdürlerimizin de bizleri ziyaret ederek moral ve motivasyonumuzu yükseltmeleri açısından yalnız bırakmamalarını istiyoruz” dedi.


      68 Aksaray Belediyesi Takımı ile yapılacak maç öncesi takıma başarılar dileyen Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhlis Ceylani ise, “Van ilimizi basketbol branşında en iyi bir şekilde temsil eden takımımıza moral vermek açısından ziyaret etmek istedik. Öncelikle şunu söylemek isterim ki herkes bir engelli adayıdır. Bu bağlamda empati kurarak bu arkadaşlarımızı anlamak gerekir. Takım kaptanımız Hanefi Beyle ve takım arkadaşlarımızla bir süre sohbet ederek sıkıntılarını dinledik. Arkadaşlarımızın engelli olmalarından dolayı tabi ki bazı sıkıntılar yaşanıyor. Fakat bizlerde yönetici olarak sıkıntılarını en aza indirmeye çalışıyoruz. Tuşba İlçe Kaymakamımız Sayın Musa Sarı ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kıyasettin Kırekin Beyefendilerin maddi destekleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Nevzat İnanç Beyin kendilerine özel engelli aracı tahsis etmeleri ve bizlerde spor salonumuzu kendilerine tahsis ederek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Maddiyatın yanında manevi destek vermek için de antrenman esnasında kendilerini ziyaret ederek moral ve motivasyonlarını arttırmak istedik. Her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek amaçlı ziyarette bulunduk ve tekrardan kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig E Grubunda mücadele eden ve şu ana kadar yenilgisi olmayan Van Bedensel Engelliler Basketbol Takımının oyuncularına antrenman sonrası tatlı ikramında bulundu.