MOLOZ YIĞINLARI GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE YOL AÇIYOR

Köprü önüne bırakılan molozlar görüntü kirliliğine ve yaya geçişlerine engel oluyor.

VAN 28.07.2017 22:57:49 0
MOLOZ YIĞINLARI GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE YOL AÇIYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Van İpekyolu Belediyesine bağlı Ali Paşa Mahallesi Osmanbey Sokakta köprü geçişi üzerine bırakılan moloz yığınları görüntü kirliliğine ve yaya geçişine engel oluyor.

Edinilen bilgiye göre görevlilerin köprü düzenlemesinde kullandıkları molozları, köprünün tamamlanmasıyla birlikte çalıştıkları bölgede bırakarak gitmeleri görüntü kirliliğine ve yayaların geçişine engel oldu.

Konuyla ilgili olarak Van Olay gazetesine konuşan bir vatandaş, “Uzun bir zaman önce burada köprü onarım işlemleri gerçekleştiriliyordu. Kimler tarafından yapıldığını bilmiyorum. İşleri bittikten sonra durum göz önünde, yayalar mağdur. Yol üstüne bırakılmış moloz yığını ve mağduriyet. İnsanlar köprüden geçebilmek için bu moloz yığınını dolanıyor.  Yetkililer bunu pek önemsemeseler bile şu görüntü kirliliğinin oluşması bile vicdan azabıdır. Güzel memlekete sahibiz ama kimse sahip çıkmıyor. Bu yığınlar aylardır bu şekilde.  Üzüntü veren şu ki hiç kimsenin umurunda değil. Bu moloz yığınlarına bir an önce yetkililer tarafından el atılması ve oluşan görüntü kirliliğinin de ortadan kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.” dedi.


Yunus Tuğrul / Van Olay