Milyonlar, Gülen'in mistik darbe rüyasını sandığa gömdü

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanan seçimin ardından Gülen ve grubunun mistik darbe rüyasının sandığa gömüldüğünü belirtti.

VAN 31.03.2014 09:41:39 0
Milyonlar, Gülen
Tarih: 01.01.0001 00:00

Toplum, askere, yargıya, Ergenekon’a, Balyoz’a vermediği şeyi; vesayeti “cemaat”e de, cemaatin ortaklarına da vermedi. Asker postalının imtiyazını çoktan kaybeden CHP’nin cemaat atına binerek yaptığı saldırıyı da püskürttü.

Milyonlar, Gülen ve grubunun mistik darbe rüyasını sandığa gömdü.

Erdoğan siyasi becerisiyle, siyasal tarihimize benzersiz bir seçim zaferini daha kaydetti. 2009’da yüzde 38.5 alan ve oradan merkezi iktidarda yüzde 50 bandına ulaşan AK Parti, bugün itibariyle doğal tabanının yüzde 55 bandına dayandığını gösterdi.

Milyonlar, tapelere, montajlara, kara propagandalara değil ülkenin dününe bugününe ve yarınına bakarak karar verdi. Çünkü, toplumun umudu vesayet veya darbe değil demokrasidir.

Dün sadece vesayetçiler değil vesayet medyası da sandığa gömüldü. CHP Basın büroları, paralel organizasyonun halkla ilişkiler şirketleri gibi çalışan medyanın artık bu ülke insanlarına söyleyecek sözü kalmamıştır. Yalanın, çarpıtmanın, kampanyanın, montajın medyası artık tarih olmuştur, tape gazeteciliği bir utanç sayfasından ibaret kalacaktır.

30 Mart demokrasinin benzersiz bir zaferidir. Demokrasiye sahip çıkanlar da sadece demokrasi talep etmektedirler. Bu kadar açık, bu kadar gerçek...