Milli İttifaktan Küresünni Derneği’ne ziyaret…

Saadet Partisi Çatısı altında birleşen Milli İttifak Adayları, Küresünniler Derneği’ni ziyaret etti. Heyette, Van’ın tek Küresünni Milletvekili Adayı Uğur Çiçekel de yer aldı.

VAN 30.04.2015 16:15:12 0
Milli İttifaktan Küresünni Derneği’ne ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Uğur Çiçekel, Küresünni ailelerini yok saymadıklarını anlatarak, “Küresünni ailelerin siyasi camiada izlerinin silinmeye çalışılması elbette ki tesadüfî değildir. Van’da her ırktan, her dilden insanlara siyasi camiada söyleyecekleri sözleri vardır elbette. Bu ayrıntı bizlerin ön öncelik verdiği konulardan biridir. Bizler Milli İttifak derken siyasi alanda aşiretlerin ve dillerin birlikte olduğu bir kardeşlik ortamından bahsediyoruz.Çünkü bizi biz yapan, bir yapan inanç değerlerimiz bizi aynı minvalde buluşturmalıdır.Van’da hiçbir aşiret ve cemiyet yok sayılamaz, sayılamaz da.Bizler Saadet Partisi olarak Milli İttfakla Küresünnilere her daim siyasi minvalde hizmet edebilecekleri bir ortam hazırlamaya hazırız” dedi.
Saadet Partisi Milletvekili adayı Özay İlhan ve çok sayıda ittifak mensubu katıldığı ziyaret sıcak bir ortamda gerçekleşti.
Birinci sıra adayı Özay İlhan ise, zihinlerdeki barajları yıkacaklarını anlatarak, “Elbette anketler iktidarı ve bizi ilgilendiriyor. Bir şekilde araştırmacılar, iktidarı öyle ve böyle yüksek rakamla gösteriyor. Bizim için önemli olan ise zihinlerdeki barajı yıkmaktır. Eğer vatandaşlarımız zihinlerindeki barajı yıkarsa, özgürce hareket ettikleri takdirde netice ortaya çıkar” açıklamasında bulundu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi