Milletvekili Arvas'tan Van Çevre Yolu ikinci etap müjdesi

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas Çevreyolu İmar uygulamasının 2. Etabının kadastro ve tapularının tescillendiğini ifade etti.

VAN 12.03.2021 18:46:40 0
Milletvekili Arvas'tan Van Çevre Yolu ikinci etap müjdesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Milletvekili Arvas sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada büyük çabalar sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Tonguç Genç ve emeği geçen kurum personeline teşekkür etti. Yapılan paylaşımda, “Çevre Yolu İmar Uygulaması 2. Etabının (Kuzey Edremit Etabı) kadastro kontrolleri ve tapu tescille tamamlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Tonguç Genç ve çalışma arkadaşlarına gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. ” İfadeleri kullanıldı.

Milletvekili Arvas'tan Van Çevre Yolu ikinci etap müjdesi

“ÇEVRE YOLU VAN’IN GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK”

Van Tapu Kadostro Bölge Müdürü Tonguç Genç, çevre yolunun kentin gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Genç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Van Çevre Yolu İmar Uygulaması 2. Etabının (Kuzey Edremit Etabı) kadastro kontrolleri ve tapu tescilleri tamamlanmıştır. Projenin tüm aşamalarında desteğini esirgemeyen Bakanımız Sayın Murat Kurum, Valimiz Sayın Mehmet Emin Bilmez, Milletvekilimiz Sayın Abdulhalat Arvas, Bölge Müdür Yardımcımız Şükrü Çiftçi, Kadastro Müdürü Musa Faruk Demir, Tapu Müdürü İzettin Zenginer ve emeği geçen Tapu v Kadastro çalışanlarımıza teşekkür ederim. İlimizin gelişimine büyük katkı sağlayacak olan uygulamanın hayırlı olmas temenni ediyorum.” dedi.