MİDDER yönetiminden Vali Zorluoğlu'na ziyaret...

Merkezi Van'da bulunan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Van Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti.

VAN 23.09.2018 20:40:17 0
MİDDER yönetiminden Vali Zorluoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00
 MİDDER Van Şubesi, bir taraftan kuruluş işlemlerini tamamlayıp kentte çeşitli etkinlikler yaparken, diğer taraftan da merkezdeki kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerine de hız verdi.

    Önceki gün, dernek başkanı Hatice Erdoğan ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Van valisi Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Vali Zorluoğlu yapılan ziyaret ile ilgili olarak, "İlimizdeki sivil toplum örgütleri ve derneklere kapımız her zaman açıktır. Yoğun programlarımız nedeniyle bazen gecikmeli olarak görüşmek zorunda kalabiliyoruz, bu da bizim açımızdan çok normaldir. 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği'ni valilik olarak önemsiyoruz. Bu vesile ile yapacağınız çalışmalarda şimdiden başarılar dilerim" dedi.
Yapılan nezaket ziyareti ile ilgili olarak konuşan MİDDER Van Şube Başkanı Hatice Erdoğan ise, "Bizler 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Van Şubesi olarak ilimizde güzel faaliyetleri yapıyoruz ve çok daha fazla çalışmaları yapmak için yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte yoğun çaba sarfediyoruz. Sivil toplum kuruluşu olarak, ülkemiz ve halkımızın yararına olacak her konuda üzerimize düşeni en güzel biçimde yapma azim ve gayreti içindeyiz. Bilindiği üzere 15 Temmuz tarihi ülkemizin bağımsızlık yolunda girdiği çok önemli bir dönüm noktasıdır. Gerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'ın olsun gerek hükümetimizin bu noktadaki hassasiyetlerini Van'da da azami ölçüde htirecek çalışmalar yapacağız inşallah. Bu noktada bizi bugün makamında kabul eden sayın valimiz Murat Zorluoğlu' na Nezaket ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

     Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

izmir escort