MİDDER yönetiminden Kaymakam Öztürk'e ziyaret…

Faaliyetlerini Van'da sürdüren ve yakın zamanda şubeleşmesinin ardından kurum ziyaretlerine hız veren 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) önceki gün İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ' ü

VAN 7.11.2018 17:51:01 0
MİDDER yönetiminden Kaymakam Öztürk
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Yapılan ziyaret ile ilgili memnuniyetini belirten kaymakam Öztürk " Bizler kamu görevini yürüten ve devletimizin bize verdği vazifeleri ifade eden kişiler olarak Van'a pek çok noktada kalıcı ve toplum yararını esas alan çalışmaları yapmakla mükellefiz. Bu noktada bizi ziyaret etme nezaketini gösteren 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği yönetimine teşekkür ederim. Başta başkan Hatice Erdoğan olmak üzere tüm üyelerine gönülden başarılar dilerim. İnşallah bizler de yapılacak güzel çalışmalara imkanlarımız doğrultusunda yardımcı olacağız " dedi.

 


            15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Başkanı Hatice Erdoğan ise " Bizi yani Midderi makamında kabul eden kaymakam Cemil Öztürk ' e şükranlarımı sunarım. 15 Temmuz tarihi ülkemizin bağımsızlığını perçinlediği ve dosta düşmana bir kez daha gösterdiği çok önemli bir tarihtir. Bu nedenle başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimizin ve devletimizin her kademesinin üzerinde hassasiyetle durduğu bir oluşumu bizler de dernek bünyesinde yürütüyoruz ve faaliyetlerimize bu doğrultuda yön veriyoruz. Milli ve manevi değerlere önem veren herkese kapımız açıktır, gönüllü olan tüm dostlarımızı derneğimize bekleriz" dedi.

 


        Ziyarette; Yönetim Kurulu Üyeleri;  Esat Işık, Ercan Ulutaş, Yasemin Tomar ve Nuriye Kahvecioğlu da hazır bulunurken, Başkan Hatice Erdoğan, Kaymakam Öztürk'e ; 15 Temmuz Şehitlerini anlatan kitabı takdim etti.