MHP'li Çavuşoğlu: Herkesi kardeş kabul ediyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Van'daki seçim bürosunu Sıhke Caddesi üzerinde, Dabbağoğlu Parkı karşısında hizmete açtı.

VAN 2.05.2015 09:01:25 0
MHP
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Düzenlenen açılış töreninde konuşan MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu, hangi etnik gruptan ve aşiretten olursa olsun, herkesi kardeş kabul ettiklerini anlattı.
Bölge: Fehmi Tekdur
7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi siyasi partiler son hazırlıklarını sürdürüyor. HDP ve AK Parti'den sonra MHP Van'daki seçim bürosunu halkın hizmetine açtı. Açılışta söz alan 1. Sıra milletvekili adayı Gültekin Çavuşoğlu, diğer adaylara başarılar diledi.
Açılışta konuşan milletvekili adayı Gültekin Çavuşoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi Van seçim bürosunun açılışı için burada bulunuyoruz. Değerli arkadaşlarıma ve hemşerilerime aramızda oldukları için sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 7 Haziran günü yapılacak olan Milletvekili seçimlerinin başta siyasi partilerimize, bağımsız adaylarımıza ve Van'ımıza aziz Vatanımız Türkiye'ye hayırlı ve uğurlu, barış ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesini diliyor hepinize hürmetlerimi sunuyorum. Bildiğiniz gibi bu mübarek üç Aylar içerisinde bu mübarek Cuma günü seçim bürosunu açmak için burada bulunuyoruz. Bugün işçi ve emekçi kardeşlerimizin bayram günüdür emekçi kardeşlerimizin bayramını kutluyorum. Bize Peygamberimiz (s.a.v)'in buyurduğu gibi işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığı verilmelidir. Hangi parti olursa olsun, hangi siyasi görüşü olursa olsun, hangi etnik gruptan, hangi aşiretten olursa olsun herkesi kardeş olarak kabul edin. Aziz Vatanımızın bölünmezliği, 75 milyonun kardeşliği ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet yaşatılması ilkesine sevda ile muhabbet ile bağlanan herkesi kardeş kabul edin. Canımızdan aciz bildiğimiz onurumuz, şerefimiz ve namusumuz olan şehit kanları ile sulanmış olan Ay Yıldızlı bayrağı benim onurum ve namusum diyen herkesi de baş tacı ilan ediyorum" dedi.