Meteoroloji Günü kutlandı

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Bahçeşehir Koleji toplantı salonunda düzenlenen “23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Etkinliği” programında açılış konuşmasını Meteoroloji 14. Bölge Müdürü Mehmet E

VAN 25.03.2017 10:28:20 0
Meteoroloji Günü kutlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Elkatmış, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Programın sunuculuğu Meteoroloji Mühendisi Mehmet Can Baybora yaparken, Bölge Müdürlüğü faaliyetlerini anlatan sunumu ise Meteoroloji Mühendisi Derya Ergün yaptı.

Programa; Vali Yardımcısı Mehmet Parlak, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Mustafa Şentürk, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Uçar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahsum Semerci, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müdürü Hakan Şehribanoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abidin Göksoy, Orman İşletme İl Müdürü Mehmet Kandilli, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü İbrahim Başak, diğer kurum personeli ve Bahçeşehir Koleji öğrencileri katıldı.

Düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Vali Yardımcısı Mehmet Parlak tarafından ödülleri verildi. Vali Yardımcısı Parlak, konuşmasında Meteoroloji Genel Müdürlüğünün faaliyetlerini ve özellikle mobil uygulamalarının kullanılması konusunda memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.

 Son olarak, Bahçeşehir Kolejine ev sahipliğinden ötürü Meteoroloji Bölge Müdürü Mehmet Elkatmış tarafından plaket verildi.

 VALİ TAŞYAPAN'A ZİYARET

Meteoroloji 14. Bölge Müdürü Mehmet Elkatmış ve bölge müdürlüğü personeli, 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü dolayısıyla Vali İbrahim Taşyapan’ı da makamında ziyaret etti.

Beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ercan ile meteoroloji mühendisleri Derya Ergün ve Mehmet Can Baybora ile gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Bölge Müdürü Elkatmış, Dünya Meteoroloji Teşkilatının 23 Mart 1950 yılında kurulması dolayısıyla her yıl 23 Mart’ta Dünya Meteoroloji Günü’nün kutlandığını söyledi ve bölge müdürlüğünün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.        

Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü personeline ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali İbrahim Taşyapan ise, tüm meteoroloji çalışanlarının Dünya Meteoroloji Günü’nü kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

/ Prestij Haber Merkezi