Mehmet Ali Şahin Van`a geliyor

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve beraberindeki heyet, 11 Mayıs Cumartesi günü AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları 9. Bölge Eğitim ve Değerlendirme toplantısı için Van`a gel

VAN 9.05.2013 09:56:55 0
Mehmet Ali Şahin Van`a geliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığının organize ettiği 9.Bölge Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı 11 Mayıs Cumartesi günü Van’da yapılacak. Saat 11.00’de başlayacak toplantıya; Van, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkâri il ve ilçelerinin; ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlarının katılacağı belirtildi.
 
Toplantıya ayrıca AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay katılacak.
 
Genel merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı tarafından 9’uncusu Van’da düzenlenen Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı, saat 15.30’da Mehmet Ali Şahin’in “Yeni Anayasa Çalışmaları” konusunda yapacağı konuşma ile son bulacak.
 (Murat Dalgın - İLKHA)