Mavi Marmara 'Özgür Kudüs' için atılmış en önemli adımdır

Gazeteci Yazar Abdulhelim Almalı, Mavi Marmara'nın Özgür Kudüs yolunda atılmış en önemli adım olduğunu söyledi.

VAN 10.07.2015 15:32:02 0
Mavi Marmara
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ramazan ayının son Cuma günü olan 'Dünya Kudüs Günü' nedeniyle İlke Haber Ajansı'na (İLKHA) değerlendirmelerde bulunan Mavi Marmara gazilerinden Gazeteci Yazar Abdulhelim Almalı, Mavi Marmara'nın Özgür Kudüs yolunda atılmış en önemli adım olduğunu söyledi.

Siyonist israil'in işgali altındaki Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'nın bulunduğu Kudüs'ün özgürlüğü için atılan bu adımın bir milat niteliğinde olduğunu, hatta bölge halkının Mavi Marmara öncesi ve Mavi Marmara sonrası diye nitelendirmelerde bulunduğunu anlatan Almalı, “Mavi Marmara hadisesi israil terör devletinin gerçek yüzünü ortaya koyduğu bir hadisedir. Mavi Marmara filosuna dikkat edin, farklı ırk ve dinlerden yüzlerce aktivist oradaki mezalimliği, orada yaşanan zulümleri bütün dünyaya göstermek için Müslümanlarla birlikte hareket ettiler. Sonuç israil gaddarlığıyla karşı karşıya kalmamızdı. Ancak şunu unutmamamız lazım ki, Mavi Marmara miladi bir dönem oldu. Bugün birçok Ortadoğu ülkesi Mavi Marmara olayını bir milat olarak nitelendiriyor. Mavi Marmara öncesi ve Mavi Marmara sonrası diye yaşanan olayları nitelendiriyor. Mavi Marmara israil'in ne kadar korkak ve ne kadar despot olduğunu da ortaya koydu.” dedi.

“Mavi Marmara, Kudüs'ün özgürlüğü yolunda atılmış en önemli adımlardan biridir”

Mavi Marmara'nın aynı zamanda Özgür Kudüs yolunda da bir kırılma noktası olduğunu ifade eden Almalı, “Geçtiğimiz günlerde Kanada ve kimi Avrupa ülkelerinin desteklediği küçük gemiler bile israil'in saldırısına uğrayıp Müslümanlar iki gün alıkonuldular. Dünya kamuoyunda yapılan baskılar neticesinde bu kardeşlerimiz serbest bırakıldı. israil terör devleti artık bunu bilmelidir Filistin'de ya da Kudüs'te işlediği bütün zulümlerden dünya haberdardır. Dünya Müslümanları haberdardır. Bunun en büyük kanıtı da israil'in Mavi Marmara ve son filoya yaptığı saldırıdır.” şeklinde konuştu.

“israil terör devletinin defolup gitmesi, Kudüs'ün özgürleşmesi ile mümkündür”

Kudüs'ün özgürleşmesi için Ümmet anlayışına dikkat çeken Almalı, “israil Terör devletinin bu bölgeden defolup gitmesi, Kudüs'ün özgürleşmesi ile ancak mümkündür. Filistin özgürleşmedikçe ümmet özgürleşmez. Ümmet rahat yüzü görmeyecektir. Ümmet rahat yüzü görmedikçe de ne israil, ne ABD ne de dünyanın hiçbir emperyalist ülkesi rahat yüzü görmeyecektir. Müslümanların yaptığı her çalışma Siyonistleri korkutmakta ve ürkütmektedir.” diye

konuştu. 
izmir escort