Masterler ve karma takım yenişemedi: 4-4

Van Büyükşehir Belediyespor'un sezon açılışı öncesi Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun da forma giydiği protokolden oluşan karma takım ile Masterler takımı, dostluk maçında karşılaştı. Oldukça zevkli geçen müsabakada iki takım da kale

VAN 21.08.2017 10:00:17 0
Masterler ve karma takım yenişemedi: 4-4
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor'un sezon açılışı oldukça güzel gerçekleşti.
Halk oyunu gösterileri, mehteran takımının gösterileri, havai fişek gösterisi ve oyuncuların tek tek anons edilerek sahaya çıkması, taraftarları da coşturdu. Sezon açılışının son programında ise Van Büyküşehir Belediyespor, Batman Petrolspor ile hazırlık maçı yaptı.
   Tüm bu etkinliklerin başında ise daha önce birçok profesyonel takımda top koşturmuş olan Masterler Takımı ile protokoldan oluşan karma takım dostluk maçında karşılaştı.
    Protokolden oluşan karma takımda Van Valisi Murat Zorluoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk, Vanspor Yöneticilerinden Ramazan Kıvanç, Hakem ve Gözlemciler Temsilcilerinden Zafer Korkmaz, Taner Coşkun, VEDAŞ İl Müdürü Beytullah Özbayram, Tapu Müdürü Yücel Serdar, DSİspor Kulüp Başkanı İbrahim Akyürek ve Gazeteci Bişar Ulutaş gibi isimler yer aldı.
   Masterler Takımında ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Vanspor yöneticilerinden Enver Azbay, Erdal Özşener, VEPSAŞ Müdürü Murat Taş, Gazeteciler Salih Deniz ve Rıdvan Can gibi isimler yer aldı.
    Kulüp Başkanı Abdullah Çalım ve Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ın da izlediği maç oldukça zevkli geçti.
İlk yarıda Masterler Takımı Enver Azbay ve Nevzat İnanç'ın golleriyle öne geçerken, Karma takım ise Ramazan Kıvanç ve Beytullah Özbayram ile skoru dengeledi. Bu devrede Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun sert ve güzel bir vuruşunda kaleci gole izin vermedi.
İkinci yarıda da Enver Azbay, Rıdvan Can’ın gollerine, İbrahim Akyürek yanıt verdi ve karşılıklı atılan gollerle maç 4-4 tamamlandı.
     Maçın ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, zaman zaman bu tür dostluk maçları ile kaynaşmanın artmasına vesile olduklarını söyledi.
    İnanç, kendilerini kırmayıp forma giyen Van Valisi Murat Zorluoğlu'na da teşekkürlerini sunarak, bundan sonra da sık sık benzer dostluk maçları yapmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi