Masa Tenisi Küçükler İl Birinciliği Sona Erdi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen küçükler masa tenisi il birinciliği müsabakaları sona erdi.

VAN 11.04.2014 16:10:54 0
Masa Tenisi Küçükler İl Birinciliği Sona Erdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen küçükler masa tenisi il birinciliği müsabakaları sona erdi. 2013-2014 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Dumlupınar Spor Salonu'nda düzenlenen küçükler kız-erkek masa tenisi il birinciliği müsabakalarına 13'ü erkek toplam 20 takım katıldı.

Renkli ve çekişmeli görüntülerin yaşandığı müsabakanın ardından küçük erkekler kategorisinde Gürpınar Güzelsu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci olurken, Özel Çınar Koleji ikinci, Edremit İlkokulu üçüncü oldu. Küçük kızlar kategorisinde ise, Edremit İlkokulu birinciliği alırken, Saray Kazımpaşa İlkokulu ikinci ve Bahçesaray Oğuzeli İlkokulu üçüncü oldu.

Derece elde eden sporculara ödüllerini Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ersin Taşlıalan, Masa Tenisi İl Temsilcisi Zeki Karabalık ve Masa Tenisi antrenörü Mahmut Kurt verdi. Ödül töreni sonrasında konuşan Masa Tenisi antrenörü Mahmut Kurt, müsabakalara katılımın yoğun olmasının nedeninin son zamanlarda okullara yapılan masa tenisi malzemesi yardımının büyük etkisinin olduğunu vurguladı.

Kurt, özellikle bayanlar kategorisinde birinci olan ve il dışında Van'ı temsil edecek Edremit İlkokulunun başarısının da kendileri için önem taşıdığını söyledi. Edremit İlkokulunu üç yıl önce pilot okul olarak şeçtiklerini belirten Kurt, "Pilot okul olarak belirlediğimiz Edremit İlkokuluna Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak masa, raket, eşofman ve diğer malzemelerin yanında, hem okulda hem de Ferdi Sporlar Merkezimizde sporcularımızı çalıştırdık. Sporcularda bu desteği karşılıksız bırakmayıp, il birincisi olarak il dışında Van'ı temsil etme başarısı gösterdiler.

Aynı zamanda Edremit İlkokulu Müdürü Nihat Yeşil'e de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.