Maç Cumartesi günü

Lige iyi bir başlangıç yaptıktan sonra geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Dardanelspor'a 1 - 0 mağlup olan Van Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü kendi sahasında Sandıklıspor ile karşı karşıya gelecek. Takımda

VAN 2.09.2015 11:53:42 0
Maç Cumartesi günü
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Selim KURT

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Sandıklıspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Galibiyet parolası üzerine çalışmalarını sürdüren takımda yoğun bir tempo söz konusu iken, Grup Karakobralar Başkanı Ercan Dülger de takıma destek çıkma çağrısında bulundu.

"SONUNA KADAR DESTEK..."

Ligin ilk maçında adeta taraftar şov yapan Grup Karakobralar aynı şovu Sandıklıspor maçında da yapmayı planlıyor. Tüm taraftarların bu şova ortak olmasını ve takımı desteklemesini isteyen Dülger; "Takımımızı hiçbir maçta yalnız bırakmamalıyız. Takımların en önemli itici gücü taraftarlardır. Bizler de takımımıza moral ve destek olmak için birlikte olalım, Cumartesi günü stadı tıklım tıklım dolduralım. Takımımıza şimdiden gereken desteği verirsek iyi sonçular alacağımıza yürekten inanıyorum. Yeterki birlik olalım, yeterki takımımıza destek olalım" ifadelerini kullandı.

MAÇA DAVET

Grup Karakobralar Başkanı Ercan Dülger, Van Büyükşehir Belediyesi - Sandıklıspor müsabakasının Cumartesi günü saat 15.30'da oynanacağını hatırlatarak, "Tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Gün takımımıza sahip çıkma, destek verme günüdür. Hep beraber taraftar şov yaparak takımımıza moral verelim, 3 puanı da alalım" dedi.
Bu arada bu maç öncesi Van Büyükşehir Belediyespor'un 3 puanı bulurken, konuk ekip Sandıklıspor ise henüz puanla tanışamadı.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -