LİGDE KÖTÜ TAKIM YOK

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, son 5 haftadır kazanamıyor. Son olarak ligin 22. haftasında kendi evinde Bayburt GÖİ'yi 2-1 mağlup eden Van BBSK, o gün bugündür galibiyet sevincini yaşayamıyor. Ancak

VAN 25.03.2015 10:41:36 0
LİGDE KÖTÜ TAKIM YOK
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Fazıl ERÜŞ

Ligin ikinci devresine fırtına gibi giren ancak son haftalarda yeniden bir düşüşe geçen Van Büyükşehir Belediyespor son beş haftadır galibiyet alamıyor. Son olarak ligin 22. haftasında kendi evinde konuk ettiği Bayburt GÖİ'yi 2-1 mağlup eden Vanspor, galibiyete hasret kalmış durumda. Son beş maçtır 4 beraberlik ve bir mağlubiyet alan Vanspor'un kazanamaması kadar yenilmemesi de dikkat çekiyor.

YENEMİYOR AMA YENİLMİYOR
Sezona kötü bir başlangıç yapan ancak ligin ikinci devresinde yakaladığı çıkışla herkesi şaşırtan Van Büyükşehir Belediyespor yeniden bir düşüşe geçmesine rağmen Play-Off iddiasını sürdürüyor. Van Büyükşehir Belediyespor son 5 haftalık bölümde galibiyet sevinci yaşayamamasına karşın, sadece bir maçta yenildi. Son galibiyetini ligin 22. haftasında alan Vanspor, ardından deplasmanda Ankara Demirspor'a 2-1 yenildi. Daha sonra ise BB Erzurumspor, Silivrispor, Anadolu Üsküdar, Ayvalıkgücü ile de berabere kalan Vanspor, ligin 27. haftasında 10. sırada 36 puan ile bulunuyor.

LİGDE KÖTÜ TAKIM YOK 
Van Büyükşehir Belediyespor'un son durumunu gazetemize değerlendiren Van BBSK Basın Sözcüsü Metin Doğrul, play-off iddialarını sürdürdüklerini belirtti.
Takım motivasyonunun çok iyi olduğunu vurgulayan Doğrul, "İlk yarıda aldığımız kötü sonuçların bedelini, sıkıntısını çekiyoruz. Yoksa ikinci yarıya çok iyi başladık. Ligde kötü takım yok. Neredeyse ligde bütün takımlar ya play-off ya da düşmemek için oynuyor. Bizi zorlayan bu. Yoksa biz ligin ikinci yarısında çok iyi bir takım kurduk. Takımın motivasyonu şuan itibariyle de çok iyi. Her maça da kazanmak için çıkıyoruz. Play-Off iddiamız kesinlikle sürüyor" dedi.

SON 7 MAÇ !..
Doğrul, "Lider olan takımlar bile kendi evinde küme düşme ihtimali olan takımlara yenilebiliyor. Van BBSK'nin desteğe ihtiyacı var. Çok kötü bir ilk yarıyı arkada bıraktık. Ligin ikinci yarısında hem takım olarak hem de yönetim olarak gerçekten ciddi bir mücadele veriyoruz. Bunu herkesin görmesi gerekir. Son 7 maçımız kaldı. Bu 7 maçın hepsini kazanmak için oynayacağız. Sonuç odaklı oynuyoruz. Bu nedenle her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz" şeklinde konuştu. 
TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Van BBSK'nin son 6 haftalık bölümde oynadığı müsabakalar ve aldığı sonuçlar şöyle:

22. Hafta: Van BBSK: 2 - 1 Bayburt GÖİ.
23. Hafta: Ankara Demir: 2 - 1 Van BBSK.
24. Hafta: Van BBSK: 1 - 1 BB Erzurum.
25. Hafta: Silivrispor: 0 - 0 Van BBSK.
26. Hafta: Van BBSK: 1 - 1 Anadolu Üsküdar.
27. Hafta: Ayvalıkgücü: 1 - 1 Van BBSK.