Kuşman’dan engelli derneklerine ziyaret

Van Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tarık Kuşman, Van’daki engelli derneklerini ziyaret etti, sorunlarını dinledi, ortak çalışmaları konuştu.

VAN 2.04.2021 11:17:01 0
Kuşman’dan engelli derneklerine ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tarık Kuşman, Van’da, engellilere yönelik faaliyette bulunan STK’lara ziyaretler gerçekleştirdi.

ENGELLİ SPOR KULÜPLERİNİ DE ZİYARET ETTİ

Kuşman, bu kapsamda, Büyükşehir İş Merkezi’nde bulunan Van Bedensel Engelliler Derneği Spor Kulübü, Van Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü ve Van Altı Nokta Körler Derneği’ne de ziyarette bulundu.
Ziyarette, Van Bedensel Engelliler Derneği Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, Van Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mail Tam ile Van Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Fazıl Bor ve dernek üyeleri hazır bulundu.

ORTAK ÇALIŞMALAR KONUŞULDU

İl Müdürü Tarık Kuşman, dernek başkanları Hanefi Baykara, Mail Tam ile Fazıl Bor ve üyelerle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi ve yapılabilecek ortak çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu. 
Konu ile ilgili öneriler dile getirildi. 

DAHA YOĞUN ÇABA GÖSTERİLECEK
Ziyaretin sonunda, engelli dernekleriyle yapılacak ortak çalışmalar ile ilgili daha yoğun bir çaba sarf edeceklerini dile getiren İl Müdürü Kuşman, dernek yetkililerine özellikle Erişilebilirlik Denetimlerinde göstermiş oldukları hassasiyetler için teşekkür etti.

Haber: Adil HARMANCI

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi