Kurum müdürleri ve STK temsilcileri ASP toplantısında buluştu

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından sivil toplum kuruluşlarıyla 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nın etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi, etkinliklerin planlanması için fikir alış verişi ve istişare topl

VAN 12.03.2015 21:51:13 0
Kurum müdürleri ve STK temsilcileri ASP toplantısında buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00
            Toplantıya Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Fikret Yavuz, İpekyolu Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezi Kuruluş Müdür Yardımcısı Fatih Bedirhanoğlu, Milli Eğitime bağlı özel ve resmi okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
                Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Müdür Vekili Fikret Yavuz, "Her yıl gerçekleştirilen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinliklerini halkımızın katılımı ile farkındalık oluşturacak faaliyetlerle gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.
İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşların Van genelinde engellilere yönelik yapmış olduğu bütün çalışmalar hakkında bilgiler vererek, bu konudaki soruları cevapladı.
                Van'da engelliler adına yapılan ve  yapılması planlanan faaliyetler hakkında açıklamalar yapılarak, sorunlar ve çözüm önerileri dinlendi. 
Toplantıya katılan kamu kurumları ve tüm sivil toplum kuruluş temsilcileri 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında yapmayı düşündükleri etkinliklerle ilgili görüş ve önerilerini ifade ettiler.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi