Küresünniler Derneği'nden Tuğgeneral Özfidan'a ziyaret…

Van Küresünniler Tarih Kültür araştırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bilal Yücebaş ve yönetimi İl Jandarma Alay Komutanlığına yeni atanan Tuğgeneral Yavuz Özfidan'ı makamında ziyaret etti.

VAN 21.08.2017 09:59:11 0
Küresünniler Derneği
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van'da Küresünniler aşiretini temsilen kurulan ve yaklaşık 30 bin aşiret mensubunun desteklediği Küresünniler Tarih ve araştırma Derneği oevlete bağlılık ziyaretleri anlamında İl Jandarma Alay Komutanlığı'n ziyaret etti.
    Van'da hayata geçirdikleri  projelerle ve  en çok üyesi olan dernek ile adından söz ettiren Küresünniler Derneği, sık sık bu tür ziyaretleri gerçekleştirerek devlete olan bağlılıklarını gösteriyor.
     Dernek Başkanı Bilal Yücebaş, Fetö Terör örgütünün 15 Temmuz hain darbe girişiminde dernek ve mensubu oldukları aşiretle söz konusu girişimi bertaraf etmek için meydanlara indiklerini belirterek, "Asker üniformasını giymiş Fetöcü teröristler, şerefli ordumuza büyük bir leke sürmeye çalıştılar. Bu süreçte onuruyla, şerefiyle bu teröristlere karşı savaşan Yavuz Özfidan Paşa bu kahramanlarımızdan  biridir. Bizler kanımızın son damlasına kadar devletimizin yanında olacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi.
    İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ise Küresinniler Derneği heyetinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi