Küresel güçler çaresiz!

Yiğit Bulut, süper güç olma yolundaki Türkiye’nin önünü hiçbir gücün kesemeyeceğini, krizleri aşıp 2023 hedefine emin adımlarla gideceğini yazdı.

VAN 1.01.2014 11:42:24 0
Küresel güçler çaresiz!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yiğit Bulut, Star’daki köşesinde “Yeni bir güç doğuyor” tezini tekrarladı. 2013’ün, ülkenin önünü kesmek isteyenlerin saldırıları ile geçtiğini ancak saldırıların aktörü olan küresel güçlerin çaresiz olduğunu vurgulayan Bulut, “ Yapsınlar! Ellerinden geleni esirgemesinler ama şunu da unutmasınlar; bu gidişi engelleyemeyecekler...” dedi.

Bulut şöyle devam etti:

“Bu ülke 2001 krizinde “Derwish’e ceket ilikleyip, Süleymaniye’de başına çuval geçirilen günlerden bugünlere geldi ve YÜCE ALLAH’ın izniyle 2023 “BÜYÜK TÜRKİYE” hedefine de ulaşacak..

Uzun lafın kısası; 1900’lerin başında sahneye çıkanlar ve onların bugün şekillenen uzantıları ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar, ne yaparlarsa yapsınlar; YENİ BİR SÜPER GÜÇ doğuyor... Doğum sancıları oluyor olmaya da devam edecek... Ama ortada güzel de bir sonuç şekilleniyor ve yeni olanın güzellikleri yaşanarak YENİ BÜYÜK CİHANŞÜMUL TÜRKİYE geliyor...

Türkiye, YENİ DÜNYA DÜZENİ içinde genleşecek ve ortaya “yeni bir yaşam alanının” tanımlandığı bir yapı çıkacak... İşte yapı ortaya çıkıyor ve açıkça görüldüğü gibi YENİ BİR SÜPER GÜÇ doğuyor! 2014 hepimize YENİ BÜYÜK TÜRKİYE sınırları içinde huzur getirsin...”