Kurbanlarınızı Müslümanlara kaptırmayın!

Ramazan Yaman

VAN 29.08.2017 10:44:10 0
Kurbanlarınızı Müslümanlara kaptırmayın!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bir tarikat dininin mensupları kudurmuş yine! İslamdan sonra Türkiye'de en büyük din olma özelliğini koruyan tarikatların birinin mensupları, kendi ilahlarının onayından geçmeden yapılacak yardımın, kesilecek kurbanın caiz olmayacağını açıklamışlar. 

 

Mustafa İslamoğlu ile İHH başkanı Bülent Yıldırım'ı aynı karede gösteren bir fotoğraf yayınlamışlar ve kendi dinlerinin mensuplarını ikaz ediyorlar!

 

"Olurda, cahil tarikatçı din kardeşlerimiz İslam dininin mensubu olan bu adamları kendi dinlerinden sanırlar ve yardımlarını, kurbanlarını onlara verirler!" anlamına gelen açıklama yapmışlar...

 

Din mensuplarıda müslümanlara gidecek olan kurbanlara engel olmak için, kendi din kardeşlerini uyarmak adına özellikle paylaşmışlar.. 

 

Artık hiçbir tarikat din mensubunun hiçbir kurbanı bâtıl bir dinin mensubuna gitmeyecek! Böylece tarikat dininin müminleri İlahlarının emrine isyan gibi bir yanlışa düşmeyecek...

 

Hem İHH ve Yardımeli gibi kurumların kurbanları direkt olarak Allah adına kesiliyor muş! Araya hiç kimseyi koymadan Allah'a adanan bir kurbanın tarikat dinine göre kabul olmayacağı açık! 

Mustafa İslamoğlu Şeyhin Allah ile görüştüğünü inkâr ediyor. Bu, tarikat dininin temel "ehli sünnet" inancına aykırı..

 

İslamoğlu tövbe alıp vermeyide inkâr ediyor; Tıpkı hıristiyanlıktaki ruhbanlığı inkâr ettiği gibi...

 

İslamoğlu şeyhlerin masumluğunu, Allah ile görüştüğünü de inkâr ediyor; Tıpkı Şia'nın masum imamlar teorisini inkâr ettiği gibi..

 

İslam peygamberine gelen kitapda yazıldığı gibi, kurbanların kanının etinin Allah'a ulaşmayacağını, ancak takvanın ulaşacağını söylüyor... Bu tarikat dinine taban tabana zıttır!

 

İHH başkanı tarikatları koruyan egemen dünya düzenine dikleniyor. Fetö'yede diklenmişti!..

 

Her ikiside tarikat dinine inanmıyor... Fakat Bülent Yıldırım ara ara bazı tarikat din mensubuyla görüşmüş sohbet falan etmiştir! Siz buna aldanmayın! İslamoğlu ile aynı safta, aynı karede göründüğüne göre kesin tarikat dininden değil, islam dinindendir!

 

Kurbanlarınızı tarikat dininin kurumlarına verin. Devlet kurumlarınada vermeyin! Zira devlet başkanı açık açık müslümanlığını ilan etmiş ve, " Benim sünnilik diye bir dinim yok! Benim şiilik diye bir dinim yok!" diyerek bizim dinimizin temel itikadini inkâr etmişti! Bu söz İslamoğlu'na aittir.

 

Kurbanlarınızı kendi ait olduğunuz dinin kurumlarına verin! Müslümanlara kaptırmayın! Onlara verilecek kurbanın sırattan sizi sırtına alma garantisi yoktur!

 

Hadi Gavs kabul etsin! Tanrı sizi kutsasın! Amen... Amen.. Amen...