Kupa ve Lig heyecanı…

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kuraları bugün çekilecek. Ligin 14. Hafta karşılaşmaları ise Pazar günü oynanacak. Temsilcimiz B.Vanspor lig hazırlıklarını sürdürürken, kura çekimini de heyecanla bekliyor.

VAN 23.11.2018 09:43:01 0
Kupa ve Lig heyecanı…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Türkiye Kupası 5. Tur kuralları bugün saat 14.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda çekilecek.

 


          Söz konusu kuraya Kulüp temsilcileri ile TFF yetkilileri katılacak.
Çift maç eliminasyon sistemine göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'na, 4. Eleme Turunu geçen 28 takım ve Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Akhisarspor takımları katılacak.
 32 takımın mücadele edeceği 5. Tur karşılaşmaları 4, 5 ve 6 Aralık tarihlerinde, rövanş maçları ise 18, 19 ve 20 Aralık 2018 tarihlerinde oynanacak. TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor'da heyecanla kura çekimini bekliyor.
Kupa da rakibini bekleyen kırmızı siyahlı ekip, Pazar günü deplasmanda oynayacağı rakibi Adıyamanspor maçı içinde hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

 


                Karşılaşma Pazar günü saat 13.30'da Adıyaman Atatürk Stadında oynanacak. Adıyamanspor B.Vanspor karşılaşması için Van'dan da çok sayıda taraftarın Adıyaman'a gideceği gelen haberler arasında yer alıyor.
21 Puanla 3. Sırada yer alan B.Vanspor deplasmanda Adıyamanspor'a konuk olurken, zirve hesapları yapan Kırşehirspor deplasmanda Offspor'a konuk olacak.

 


       Yeni Orduspor sahasında Karşıyaka'yı konuk ederken, Kızılcabölükspor ise Düzcespor'u konuk edecek. TFF 3. Lig 2. Grupta ilk devrenin bitimine 4 haftalık bir maraton kaldı.

 


         Grupta mücadele eden 18 takım son haftaları kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor. Grupta yer alan takımlar arasında geride kalan 13 haftalık maratona bakıldığında her hangi bir kopmanın yaşanmadığı açıkça görülüyor.
Zirve, Play Off ve Küme düşme potasında puanlar birbirine çok yakın. Bu tablo ilk devre için kalan son 4 haftanın çok her takım için çok zorlu geçeceğini gösteriyor.

 


          Bugün kupada rakibi belli olacak olan B.Vanspor, ligin 14. Haftasında Adıyamanspor deplasmanına gidecek, ligin 15. Haftasında ise Sultanbeylispor'u konuk edecek.Van Bölge Gazetesi