Kuaförlerden fazla mesai

Bayan Kuaförleri düğünlere hazır

VAN 7.04.2014 10:02:25 0
Kuaförlerden fazla mesai
Tarih: 01.01.0001 00:00
Havaların ısınması ile birlikte düğün sezonu da açıldı. Düğün sezonunun en hareketli iş yerlerinden olan kuaförler de fazla mesaiye başladı. Bayan Kuaförleri düğün sezonu çerçevesinde tüm hazırlıklarını tamamladı.

Haber: Fazıl ERÜŞ

Havaların ısınması ile birlikte esnaflardaki hareketlilik gözlerden kaçmadı. Özellikle düğün sezonunun açılması ile bayan kuaförlerine büyük rağbet var. Düğün sezonunun başlaması ile hazırlıklarını sürdüren kuaförler tempolu günlerine başladı.

BALON TOPUZ SAÇ MODELİ TERCİH EDİLİYOR
Aydın Perihan Alışveriş Merkezinde yer alan Karamel Bayan Kuaförü sahipleri Serdar Ortasaçlı ve Mirhan Kurt, işlerinin çok iyi olduğunu söyleyerek her zaman düğün sezonunu büyük heyecanla beklediklerini belirttiler. Kış mevsiminde biraz da olsa işlerinde bir düşüşün olduğunu ifade eden Ortasaçlı, "Düğün sezonunda işlerimiz çok yoğun oluyor. Bazen günde 6-7 gelin saçı yapıyoruz. Bu da bizi sevindiriyor ve mutlu ediyor. Kışın yaşadığımız boşluğu düğün sezonu ile kapatmış oluyoruz. Gelinlerimiz modayı çok iyi takip ediyorlar. Özellikle gelinlik, makyaj ve duvaktan sonra saç modelini beğeniyorlar. En çok tercih edilen saç modeli ise ´balon topuz´dur."dedi.

GELİNLERİMİZ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE BURAYA GELEBİLİR
Uygun fiyatlarla vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade eden Ortasaçlı, "Gelin başı, nişan, kaş, bıyık, saç kesimi, profesyonel makyaj, ağda gibi hizmetleri sunuyoruz. Kuaförümüzde 5 erkek ve 2 bayan usta çalışıyor. Bu nedenle işlerimizi çok rahat yetiştirebiliyoruz. Gelinlerimiz gönül rahatlığı ile buraya gelebilir" şeklinde konuştu.