Koronavirüs Van’da can almaya devam ediyor: Sayı 15’e yükseldi

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasında koronavirüs tedavisi gören ve kronik hastalıkları bulunan Zeytun Yılmaz (106) ve Sacide Gülenoğlu (78) isimli vatandaşlar hayatını kaybetti. Van’da koronavirüsten hayatını kaybedenle

VAN 29.07.2020 18:25:56 0
Koronavirüs Van’da can almaya devam ediyor: Sayı 15’e yükseldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Son zamanlarda sosyal mesafe, maske ve dezenfektan kurallarına uyulmayan Van’da, koronavirüs can almaya devam ediyor. Van’da bugün koronavirüsten 3 kişi daha hayatını kaybetti.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyada hayatı alt üst eden koronavirüs (covid-19) Van’da can almaya devam ediyor. Van’da koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükseldi.

Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi İpekyolu ek binasında (Eski İstanbul Hastanesi)’nde yoğun bakımda tedavi gören, entübe olan kronik KOAH hastalığı bulunun Zeytun Yılmaz (106) koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Yine aynı hastanede koronavirüs tedavisi gören, felçli ve yatağa bağımlı olan Sacide Gülenoğlu (78) bulaşıcı hastalığa yenik düşüp, beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Zeytun Yılmaz (106) ve Sacide Gülenoğlu (78) isimli vatandaşların Van’da ikamet ettiği öğrenildi.

Muzaffer Tunç (57), Zeytun Yılmaz (106) ve Sacide Gülenoğlu (78) isimli vatandaşlar bugün koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybettiler. Van’da koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükseldi.
Van Postası Gazetesi