Korkaklar, ödlekler ve ajanlar partiden ayrılıyorlar!

Star gazetesi yazarı Hakan Albayrak, AK Parti'den ayrılanlara ve ayrılacak olanlara sert ifadeler kullandı ve 'AK Parti asıl şimdi.' dedi.

VAN 27.12.2013 11:57:34 0
Korkaklar, ödlekler ve ajanlar partiden ayrılıyorlar!
Tarih: 01.01.0001 00:00

İşte Albayrak'ın yazısı:

Tuzaklarla, tehditlerle, şantajlarla AK Parti saflarını dağıtmaya çalışıyorlar. Bir dehşet atmosferi oluşturarak AK Partililerin panik halinde sağa sola savrulmasını temin etmeye çalışıyorlar. Öz kardeşlerimiz, dünyanın bütün şeytanlarını arkalarına alarak, ülkemizi uçuşa geçiren AK Parti iktidarının altını oymaya çalışıyorlar. Ülkemizin yere çakıldığını görmek için yanıp tutuşuyorlar. Nasıl yanıp tutuştuklarını anlamak için, AK Parti aleyhinde delil olduğunu düşündükleri dosyaları yıllarca biriktirip, ülkemizi milyarlarca lira zarara uğratacak ve ülkemizin itibarını sarsacak bir zamanlama ile, adeta bombalı paket halinde ‘patlatmalarından’ anlaşılıyor.

ULUSLARARASI ŞER ODAKLARININ TAŞERONLARI

Yolsuzlukla mücadele adı altında AK Parti iktidarına ve ülkemize tuzak kuran çevreler, şahsiyetli dış siyasetin ve küresel emperyalist rejimi sarsma istidadı gösteren bağımsız iktisadi hamlelerin intikamını alarak bize güya haddimizi bildirmek isteyen uluslararası şer odaklarının taşeronlarıdır, evet!

Bu ülkeyi onların insafına terk edebilir miyiz? “Bizim dediğimiz olmayacaksa batsın, yansın, mahvolsun bu ülke” diyenlere pabuç bırakabilir miyiz? Erdoğan’ın yıkıldığını görmek için dua ettiklerini açıklayan İsrailli katiller adına AK Parti iktidarına savaş açan işbirlikçilere, yani düpedüz İsrail’in “otorite”sine terk edebilir miyiz bu ülkeyi? “Evlerine ateş düşsün”, “Yuvaları yıkılsın” diye konuşan bedduacıların vicdansızlığına terk edebilir miyiz?

TÜRKİYE'DEN İBARET DEĞİL

Bu ülke Türkiye’den ibaret değil ve AK Parti de Türkiye’nin iktidar partisinden ibaret değil. Türkiye’yi kendi ülkeleri, Erdoğan’ı kendi liderleri, AK Parti’yi kendi partileri, bizim yükselişimizi de kendi yükselişleri olarak gören ve AK Parti yönetimindeki Türkiye’ye umutla bağlanan Filistinlilerin, Suriyelilerin, Bosnalıların, Mısırlıların umutlarını boşa çıkarabilir miyiz?

Bu günler, dünyanın bütün zalimlerinin bayram günleri. Erdoğan’a, AK Parti iktidarına, Türkiye’ye darbe vuruldukça zevkleniyor, zevkten kuduruyorlar. Mazlum Müslüman halklar ise şaşkınlık ve kaygıyla izliyorlar olup bitenleri. Üzerine titredikleri AK Parti’nin felaketini arzu eden Türkiyeli bir cemaat hakkında duydukları ve okudukları şeyler tüylerini diken diken ediyor. Ve AK Parti’nin bu zorlu süreçten güçlenerek çıkması için dua ediyorlar. Tıpkı, “Bu hastaneler, bu yollar, bu sosyal yardımlar, bu barış rüzgârı, bu uluslararası itibar için Allah razı olsun başbakanımızdan. Allah başımızdan eksik etmesin AK Parti’yi” diye dua eden Erzurumlular, İstanbullular, Kayserililer, Diyarbakırlılar, Rizeliler, Ankaralılar gibi.

FAİZ LOBİSİNİN BELİNİ KIRARAK...

Türkiye yerlerde sürünüyordu, AK Parti iktidarında ayağa kalktı. Kendine bile hayrı olmayan bir ülke iken, dünyanın dört bir yanında mazlum ve mağdur halkların yardımına koşabilecek kadar güçlendi. AK Parti, bunu, birçok şeyin yanı sıra, milletin servetine sahip çıkarak başardı; rantiye şebekelerini darmadağın ederek, faiz lobisinin belini kırarak... Hiçbir yolsuzluk tezviratı bu gerçeklerin üstünü örtemez. Hiçbir kara propaganda bize bu gerçekleri unutturamaz.

AK Parti iktidarına fatura edilen yolsuzluk soruşturmaları fevkalade şaibeli; bu soruşturmaların militanlığını yapan çevrelerin iktidara alenen savaş açan ve savaşta kural tanımadıklarını ‘porno kaset kampanyası’ gibi ahlâksızlıklarla açıkça ortaya koyan çevreler olması da cabası; onların adaletinden asla emin değiliz, ama yine de “Masumlar aklansın, suçlular cezalandırılsın” diyoruz. Bunu diyor ve ekliyoruz: Durmak yok, yola devam!

Adalet ve kalkınma yoluna... Devleti millete mâletme yoluna... Siyasî ve ekonomik istiklâl yoluna... Toplumsal barış yoluna... İyileri güldürüp kötüleri ağlatma yoluna... Aşk ile, şevk ile devam!

Dava şuurundan nasiplenmemiş kimseler, korkaklar, ödlekler ve tabii ki ajanlar bu süreçte partiden ayrılıyorlar, ayrılacaklar. Ayrılsınlar. Çürükler bir bir ayıklansın. AK Parti temizlenerek, arınarak, ayak bağlarından kurtularak, gerçek dava adamlarının önünü iyice açarak, yeni bir idealizm ve dinamizmle devam etsin yoluna. Biz de Erdoğan ve arkadaşlarına her zamankinden daha kararlı bir şekilde yoldaşlık edelim. Yargı darbesine, 28 Şubat’ı hatırlatan entrikalara, iktidarın çatırdadığı intibaını uyandırmaya çalışan komploculara inat, her zamankinden daha dik duralım.

Bu ülke için, halkımız için, İslam dünyasının bütün mazlum halkları için diyelim ki: AK Parti, asıl şimdi!